Bărbat dispărut, căutat cu elicopterul în județul Giurgiu

Sursa: Salvamont Arges
Sursa: Salvamont Arges

Un bărbat care este dat dispărut, în județul Giurgiu, este căutat de autorități, dar și de un elicopter de la SMURD. 

Echipaje de poliţie, jandarmi, un echipaj canin de căutare de la IPJ Prahova şi un elicopter SMURD efectuează de trei zile acţiuni de căutare în apropierea localităţii Malu Roşu după ce un bărbat din municipiul Giurgiu, în vârstă de 61 de ani, care se afla cu animalele pe care le deţinea la păscut, a dispărut.

"Un bărbat în vârstă de 52 de ani din municipiul Giurgiu a sunat sâmbătă, 24 august, la 112 şi a anunţat că un cunoscut al lui, îngrijitor de animale din municipiul Giurgiu, un bărbat în vârstă de 61 de ani a plecat cu animalele la păscut în zona Malu Roşu şi nu a mai revenit la domiciliu. În căutarea bărbatului dispărut au plecat echipaje de poliţie, jandarmi dar a fost solicitat şi un echipaj canin de la IPJ Prahova cu un câine specializat în căutarea de persoane. Totodată, a fost solicitat şi sprijinul aviaţiei şi zona Malu Roşu unde bărbatul a dispărut este survolată de trei zile şi de un elicopter SMURD", a declarat luni, pentru AGERPRES, purtătoarea de cuvânt a IPJ Giurgiu, Emanuela Sârbu.

Bărbatul dispărut are 61 de ani, înălţime de aproximativ 1,60 metri, greutate de aproximativ 55 de kilograme, constituţie slabă, tenul deschis, păr blond grizonat, iar la data plecării era îmbrăcat cu o bluză cu mâneci lungi de culoare închisă, cu o pereche de pantaloni tip jeans culoarea maroniu - crem, purta pe cap o şapcă de culoarea albastru şi era încălţat cu o pereche de pantofi sport de culoare deschisă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel