Amanta lui Putin este presată din toate părțile. Se dorește expulzarea ei din Elveția

Vladimir Putin, Președintele Rusiei
Vladimir Putin, Președintele Rusiei

Cetăţeni ai Rusiei, Belarusului şi Ucrainei s-au alăturat unei petiţii online prin care îndeamnă Elveţia să renunţe la iubita lui Vladimir Putin, Alina Kabaeva, despre care se crede că ar fi ascunsă într-o cabană locală cu cei trei copii ai săi.

Kabaeva, 38 de ani, cunoscută și drept „cea mai flexibilă femeie a Rusiei”, este gimnastă și fostă medaliată cu aur olimpic. Rapoartele din presă au indicat că ea este amanta lui Putin și mama a trei copii minori ai săi – un fapt care nu a fost recunoscut oficial.

O petiție de pe change.org avea titlul: „În ciuda războiului actual, Elveția continuă să găzduiască un complice al regimului lui Putin. Este timpul ca Elveția să ia măsuri și să o reunească pe Alina „Eva Braun” Kabaeva cu al ei „Fuhrer.”

Petiția spune: „Publicul tocmai a aflat că figura politică și media rusă și fosta sportivă, Alina Kabaeva, se ascunde din calea sancțiunilor impuse Federației Ruse, în Elveția. Ea este soția preferată a unui dictator delirant și criminal de război care a atacat Ucraina în ultimele săptămâni.”

Petiționarii au condamnat Elveția pentru încălcarea poziției sale neutre prin „găzduirea” Kabaeva. Ei au spus: „Pentru prima dată în istoria modernă, țara dumneavoastră și-a încălcat neutralitatea, ceea ce nu a făcut nici măcar față de Germania nazistă în secolul al XX-lea.”

Kabaeva nu a fost încă atinsă de sancțiunile care au lovit Rusia și oligarhii săi. În afară de a fi aproape de Putin, fosta gimnastă este președintele National Media Group - un gigant de televiziune și ziare loial Kremlinului. Se spune că ea primește un salariu de aproape 10,5 milioane de dolari pe an.

Petiții pentru retragerea medaliilor

Presupusa amantă a președintelui rus Vladimir Putin, Alina Kabaeva, se ascunde, iar mulți cer ca ea să fie lipsită de medaliile olimpice, potrivit Fortune.

O fostă gimnastă olimpică și medaliată cu aur, Kabaeva, în vârstă de 38 de ani, a fost numită cândva „cea mai flexibilă femeie a Rusiei”. Ea deține 21 de medalii ale Campionatului European, 14 medalii ale Campionatului Mondial și 2 medalii olimpice. Acum se crede că ea este iubita lui Putin și mama unor copii ai săi.

Kabaeva, văzută cândva drept una dintre cele mai eligibile femei din Rusia, se crede că se ascunde în Elveția. 

Posibile alte locații

Deși se crede că Kabaeva se află în Elveția, ea s-ar putea ascunde și într-un buncăr de înaltă tehnologie din Siberia. La începutul acestei luni, un politolog, Valery Solovei, a declarat: „De fapt, nu este un buncăr, ci un întreg oraș subteran, dotat cu cele mai noi științe și tehnologii”.

Buncărul de lux conceput pentru protecție în caz de război nuclear se află în Munții Altai. Observatorii au observat o linie de înaltă tensiune legată de o substație de 110 kilovolti și puncte de ventilație în apropierea ascunzătoarei din munte, suficiente pentru a alimenta și ventila un oraș mic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel