Alertă falsă de răpire a unui copil în Capitală

Poliţistul, îndreptăţit să folosească mijloace de constrângere
Poliţistul, îndreptăţit să folosească mijloace de constrângere

Polițiștii bucureșteni au fost puși pe jar azi dimineață când, la 112, un copil a anunțat că a fost răpit și se află sechestrat într-o casă. Zeci de polițiști au în alertă și în mai puțin de patru ore au depistat minorul care se plimba alături de niște prieteni. 

În această dimineață, în jurul orei 08.30, prin apel 112, o voce de copil, băiat, anunța că a fost răpit și este închis într-o casă. Imediat, polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale Sector 5 și ai secțiilor 17, 18, 19 și 24 au demarat verificările. Cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române au fost demarate și verificările de ordin tehnic. Toate forțele implicate, în  mai puțin de 4 ore l-au depistat pe minor.

Acesta, un băiat de 15 ani, se plimba împreună cu mai mulți prieteni. A fost condus la secția de poliție, unde au sunt prezenți și părinții săi. În acțiunea de căutare au fost implicați 26 de polițiști, în sprijinul lor venind și 38 de jandarmi din cadrul Direcției Generale de Jandarmerie a Municipiului București. Conform prevederilor legale, părinții minorului vor fi sancționați contravențional.

Facem un apel și în același timp vrem să atragem atenția ca aceste jocuri ii costă  pe părinți și duc inevitabil la întârzieri în soluționarea celorlalte cazuri anunțate.
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel