Urmărește emisiunea live


Alegeri parlamentare 2016. Tăriceanu, previziuni sumbre pentru România: Nu văd un viitor bun

Copreședintele ALDE, Călin-Popescu Tăriceanu, aflat la Giurgiu pentru lansarea candidaților ALDE la alegerile parlamentare, a vorbit despre viitorul României și lucrurile pe care trebuie să punem accent pentru a prospera.

'Trebuie să facem ca economia să meargă mai bine, atunci salariile sunt mai bune, aţi văzut că în perioada guvernării din care am făcut şi noi parte cu prim-ministrul Ponta s-au luat nişte decizii importante referitoare la majorarea salariului minim. Eu cred că viitorul României nu este să fim ţară de consum, trebuie să punem accentul pe ceea ce înseamnă industrie şi producţie, aşa cum se întâmplă cu naţiunile cele mai prospere. Fără societăţi comerciale puternice, fără ajutorarea capitalului românesc eu nu văd un viitor bun pentru noi şi mai ales pentru generaţia care vine după noi, acestea sunt lucrurile pe care dorim să le realizăm şi vă garantez că, aşa cum am făcut-o în trecut şi eu am avut adversari grei cu care m-am bătut şi am răzbit, aşa voi face şi în continuare', a afirmat Tăriceanu, în faţa a câteva sute de angajaţi de la Shipyard ATG Giurgiu.

Potrivit Agerpres, Călin Popescu-Tăriceanu şi Daniel Constantin s-au aflat sâmbătă la Giurgiu pentru a participa la lansarea candidaţilor organizaţiei judeţene ALDE la alegerile parlamentare. Ei s-au întâlnit în piaţa centrală a municipiului cu cetăţenii şi au vizitat Şantierul Naval şi Incubatorul de afaceri Giurgiu.


[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel