ALEGERI 2016. Secretarul general al ALDE, Nicolae Nasta, candidează pentru Senat în judeţul Covasna

ALEGERI 2016. Secretarul general al ALDE, Nicolae Nasta, va candida pentru Senat în judeţul Covasna pentru cel de-al doilea mandat.

ALEGERI 2016. Nasta a declarat sâmbătă, în cadrul unei conferinţe de presă, că nominalizarea sa în judeţul Covasna, unde comunitatea maghiară este majoritară, a surprins multă lume, însă pentru el reprezintă o provocare. El a spus că după data de 11 noiembrie îşi va prezenta în detaliu programul electoral, elaborat împreună cu liderii organizaţiei locale.

ALEGERI 2016. Printre altele, a menţionat că ALDE Covasna a avut un rezultat surprinzător la alegerile locale din acest an, unde a reuşit să obţină un scor mai mare decât alte judeţe din ţară.

ALEGERI 2016. Dan Suciu, copreşedintele organizaţiei judeţene, a precizat că la alegerile locale din acest an ALDE Covasna a obţinut peste 20 de consilieri locali, un primar la Întorsura Buzăului, cel mai important oraş cu populaţie majoritar românească din judeţ, precum şi un primar în comuna Boroşneu Mare. Senatorul Nicolae Nasta, care va ocupa primul loc pe lista ALDE pentru Senat, locuieşte în Bucureşti, este jurist, are patru copii, iar la începutul acestui an a preluat funcţia de secretar general al formaţiunii, după retragerea lui Daniel Chiţoiu.

ALEGERI 2016. Locurile doi şi trei la Senat vor fi ocupate de copreşedinţii organizaţiei judeţene, Gheorghe Şimon şi Dan Suciu. Pentru Camera Deputaţilor vor candida viceprimarul oraşului Întorsura Buzăului, Ştefan Platon, economistul Mihai Bularca şi actualul primar al oraşului Întorsura Buzăului, Leca Băncilă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel