Adrian Gâdea, secretar de stat la MDRAP: Este important să îmi fac treaba indiferent unde sunt

Deputatul Adrian Ionuţ Gâdea, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, proaspăt numit secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale, a declarat, pentru Agerpres, că important pentru el este să îşi facă treaba indiferent unde activează.

Întrebat cu privire la faptul că a părăsit în decurs de o jumătate de an şi funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean şi mandatul de deputat, pentru care a primit voturile cetăţenilor din judeţ la alegerile locale şi parlamentare din 2016, Gâdea a menţionat că trebuie să respecte promisiunile asumate în faţa alegătorilor teleormăneni indiferent de poziţia pe care o ocupă. 'Am primit vestea cu încredere şi multă responsabilitate. Nu ştiu deocamdată de poziţie voi ocupa (în cadrul ministerului n.red.) Orice funcţie implică o responsabilitate. Nu am stat să mă gândesc cum a fost trecerea. Este important să îmi fac treaba indiferent unde sunt. Sper din poziţia aceasta să fac multe lucruri bune. Este un pas important pentru activitatea profesională. Este o onoare şi o mare responsabilitate', a afirmat Adrian Gâdea.

Fost director la Căminul de bătrâni din comuna Furculeşti, Adrian Gâdea a făcut parte din organizaţia de tineret a PSD Teleorman când Liviu Dragnea era încă preşedinte al organizaţiei judeţene. Ulterior, după plecarea lui Liviu Dragnea la Bucureşti, Adrian Gâdea a ocupat funcţia de preşedinte al Partidului Social Democrat Teleorman. La alegerile locale din vara anului 2016, Adrian Gâdea a fost ales pentru a doua oară preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman.

La alegerile parlamentare din 11 decembrie acesta a fost ales deputat pe listele PSD, funcţie la care va renunţa în termen de 15 zile de la numirea lui în cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale.

Locul său în Camera Deputaţilor va fi luat de Violeta Răduţ, al patrulea candidat pe lista PSD la alegerile parlamentare. Aceasta are 36 de ani şi este angajată a Primăriei Municipiului Alexandria.

Ce avere deține Adrian Ionuț Gâdea

Potrivit declaraţiei de avere, Adrian Gâdea deţine un autoturism marca Dacia Logan achiziţionat în anul 2005, are două credite în valoare de 52.000 de lei respectiv 30.500 de lei. În utimul an fiscal aceasta a încasat din salariul provenit din funcţia de preşedinte al CJ Teleorman 55.866 de lei, iar la venituri din alte surse figurează cu o donaţie de 10.500 de lei. Noul secretar de stat este jurist de profesie. Totodată, un alt teleormănean - Dorin-Sandu Voicu, şef timp de 21 de ani al structurii teritoriale a Administraţiei Naţionale a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale, a fost numit recent de premierul Sorin Grindeanu preşedinte cu rang de secretar de stat al Administraţiei Naţionale a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel