Accesul românilor este interzis în Discoteca Factory Club din Padova

disco
disco

Nu e nimic rasist, dar încerc să împiedic accesul unor oameni din motive de securitate, afirmă patronul clubului Factory din Padova, pentru măsura luată de a interzice accesul românilor, moldovenilor, tunisienilor și albanezilor în local. "Vrem să păstrăm în discotecă aceeaşi proporţie între italieni şi imigranţi ca în restul oraşului", a mai  declarat patronul vietnamez.

Accesul  în Discoteca Factory Club se face cu paşaportul, în baza căruia angajaţii localului emit legitimaţii pentru clienţi. Totuşi, patronii şi-au instruit subalternii să nu le dea legitimaţii cetăţenilor din România, Republica Moldova, Albania sau Tunisia.

Deşi patronii discotecii au fost criticaţi chiar de italieni, aceştia spun că "nu e nimic rasist în această selecţie". Drept dovadă, susţin ei, unul dintre patroni este vietnamez. "E clar că nu e nimic rasist, din moment ce eu sunt vietnamez. Dar încerc să împiedic accesul unor oameni, din motive de securitate. Localul nostru e foarte aproape de gară şi ne trezim cu tot felul de ciudaţi", a declarat Vien Thang, pentru julienews.it.

Cotidianul Mattino Padova relatează un incident petrecut în urmă cu câteva seri, când "două albaneze îmbrăcate decent şi care vorbeau perfect italiana" nu au fost lăsate să intre în club. "Nu ştiu ce s-a întâmplat cu cele două cliente. Dar acum două săptămâni a fost o ceartă violentă între albanezi, în clubul nostru. Nu putem accepta asemenea lucruri în clubul nostru", a mai spus Vien Thang.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel