Victor Ponta, dezlănțuit la adresa lui Klaus Iohannis: Ne consideră pe toți niște iobagi

Premierul Victor Ponta a lansat, duminică, critici dure la adresa președintelui Klaus Iohannis, susținând că șeful statului  îi consideră pe români “niște iobagi pe moșia domniei sale”. 

Premierul Victor Ponta a prezentat, duminică seară, într-o intervenție telefonică la B1 TV, trei argumente serioase pentru care PSD nu trebuie să voteze pentru învestirea lui Mihai-Răzvan Ungureanu la conducerea Serviciului de Informații Externe (SIE).

"Din ce am discutat cu colegii mei din PSD, decizia este de a nu vota pentru candidatura lui Mihai-Răzvan Ungureanu din mai multe motive. Este o decizie politică pe care o ia conducerea partidului și apoi o discută cu grupurile noastre parlamentare. Sunt nu doar trei ani jumătate de când suntem la guvernare, eu sunt deja din 2004 în grupul parlamentar al PSD, și cred că este un grup extraordinar de serios și disciplinat", a declarat premierul Ponta.

Solicitat de către Ion Cristoiu să prezinte trei argumente serioase pentru care PSD nu trebuie să-l voteze pe Mihai Răzvan Ungureanu.

"Vi le dau foarte ușor și cred că sunt mai mult de trei:

- Lipsa de respect și disprețul d-lui Iohannis față de tot ce înseamnă lucruri importante. Eu am aflat din presă despre nominalizare. Eu am spus anul trecut și-mi pare rău că am dreptate, dl Iohannis ne consideră pe toți niște iobagi pe moșia domniei sale care trebuie să îndeplinim niște ordine;

- Cred foarte mult că anul trecut s-a vorbit să nu dăm toată puterea la un singur partid. Văd că era valabil doar pentru PSD. Acum dacă dăm toată puterea PNL, este bine. Eu zic că este rău; 

- Atenție,  Gabi Oprea și UNPR nu au votat pentru căderea Guvernului Ungureanu. În schimb PNL-iștii, da și au spus despre Ungureanu niște lucruri pe care eu nu le-am spus niciodată. Si acum la trei ani ne explică ce bun este Mihai-Răzvan Ungureanu. Eu cre d că PNL-iștii sunt penibili în ceea ce fac și total neserioși", a precizat premierul Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel