Terheș: Kovesi, subiect în 18 dosare penale

Laura Codruța Kovesi
Laura Codruța Kovesi

Pe rolul Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție „sunt înregistrate un număr de 18 dosare" ce o privesc pe Laura Codruța Kovesi.

„Pe rolul Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție "sunt înregistrate un număr de 18 dosare" penale privindu-o pe doamna procuror Laura Codruța Kovesi, a transmis pe data de 11 februarie 2019 procurorul șef secție Gheorghe Stan într-un răspuns oficial către Romanian Community Coalition”, a scris, marți, pe contul său de Facebook, Chris Terheș.

În răspunsul primit din partea Secției, „semnat de procurorul șef Gheorghe Stan, s-au enumerat cele 18 dosare aflate în curs de instrumentare privind fapte potențial comise de procurorul Laura Codruța Kovesi, pentru o parte dintre ele comunicandu-se și o scurtă descriere a faptelor investigate, precum și, în cazul altora, încadrarea juridică a faptelor investigate. Alte date suplimentare nu va pot fi furnizate", a comunicat, la finalul răspunsului oficial către Romanian Community Coalition, procurorul șef al Secției Gheorghe Stan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel