Steaua, fără nume și stemă. Ce scrie presa internațională despre situația echipei din Ghencea

Foto: sport.ro
Foto: sport.ro

Situația Stelei a atras atenția presei din lumea întreagă, după ce clubul cu cel mai bogat palmares din fotbalul românesc a fost obligat, duminică seară, să joace fără nume sau stemă și în echipamente de alte culori roșu și albastru.

"Steaua, echipa fără nume", a titrat Reuters, după meciul câștigat de elevii lui Costel Gâlcă în fața celor de la CSMS Iași, scor 1-0. Agenția britanică de știri a prezentat și un scurt istoric al clubului din Ghencea, alături de întâmplările care i-au adus pe "militari" în această situație.

"Una dintre echipele mari din fotbalul european tocmai s-a evaporat". Așa începe articolul englezilor de la 101greatgoals.com, intitulat: "Cine sunteți! Steaua București își pierde identitatea în instanță și joacă un meci în calitate de gazdă".

"Steaua București joacă primul meci fără faimosul nume", scrie și site-ul givemesport.com, unde de asemenea este reluat firul evenimentelor care au lăsat-o pe campioană fără culori, palmares și nume.

"Gata cu Steaua? Instanța lasă clubul istoric fără nume și emblemă", au titrat și americanii de la sbnation.com, care au prezentat pe larg cazul Stelei, conform digisport.ro.

Vezi și: Ilie Năstase, după ce Steaua a jucat fără stemă și nume pe tricouri: "O rușine! În curând cred că îmi iau zborul din România"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel