Sonia Simionov, jurnalist Antena 3: "Mă despart de știri"

Sonia Simionov, reporteră Antena 3, a anunțat, pe pagina sa de Facebook, că merge mai departe și că se desparte de știri.

"Mă despart de ştiri...", a început Sonia Simionov postarea de pe pagina sa de Facebook. Reporteră până acum la Antena 3, ea continuă: "După 4 ani şi jumătate, mă despart de ştiri. Dar nu mă despart de televiziune! Nu mă despart de Antenă!".

"În urmă cu o lună am decis să merg mai departe. Într-un nou proiect, o nouă provocare, un alt drum. Poate că unii dintre voi vor fi surprinşi de formatul în care mă vor vedea. Vreau să vă asigur că, deşi este clar că va fi un cadru în care nu sunteţi obişnuiţi să mă vedeţi, voi fi tot eu! Aşa cum mi-am construit o imagine a jurnalistului obiectiv şi serios în tot acest timp, aşa voi continua. Chiar dacă voi face... altceva! Am sprijinul unei întregi echipe de oameni excepţionali şi profesionişti. În tot! Am decis să mă implic în acest proiect cu sufletul deschis. Sunt convinsă că pot face asta, că ştiu să fac asta, sunt convinsă că sunt lucruri pe care încă nu le cunosc, dar pe care le voi învăţa repede şi sunt sigură că oamenii cu care voi lucra sunt cei mai buni!", a scris Sonia Simionov.

Sonia Simionov, la Antena 1, din toamnă

Jurnalista a adăugat: "Ar fi multe lucruri de spus, dar mi-am propus să nu scriu un roman şi să nu devin lacrimogenă smile emoticon. Nu pot, însă, să nu mulţumesc (ca la Oscar, ştiţi? :)) echipei de la Ştiri. Începând cu colegii mei de secţie, până la cei care au puterea de decizie. Toţi m-au sprijinit şi, fără a fi fost reporter, nu ar fi existat această provocare! Viaţa mea profesională a început în Antenă şi continuă în Antenă. Chiar dacă schimb... „puţin" registrul. Cât despre noul proiect? Urmăriți Antena 1. Ah, dau un indiciu... Mă veți vedea "în acțiune" din toamnă...".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel