EXCLUSIV  Sfatul lui Ponta pentru Diaconu: Condiţia ca PRU să intre în Parlament

Victor Ponta nu este deranjat că Partidul România Unită face campanie folosindu-se de imaginea lui. Fostul premier a declarat că l-a sfătuit pe Bogdan Diaconu să renunţe la sloganele extremiste, aceasta fiind singura şansă ca PRU să atingă pragul electoral pentru intrarea în Parlament.

Victor Ponta este de acord ca PRU să îi folosească imaginea în campania pentru alegerile parlamentare, în condiţiile în care PNL face campanie unui prim-ministru care nici nu este înscris în partid.

PRU cât are în cele mai optimiste sondaje? 3-4 %, poate face 5%. PNL cât are în cele mai rele sondaje? Deocamdată PNL face campanie pentru un prim ministru care nu este membru PNL. Adică ce e mai rău? Un partid mic care se foloseşte de imaginea unuia... sau pentru PNL care zice domle', noi vrem să guvernăm România," a declarat Victor Ponta.

Ponta a menţionat că şansa lui Bogdan Diaconu este să canalizeze voturile vechilor partidelor naţionaliste către PRU, iar astfel ar putea obţine un scor bun la alegeri.  

PRU poate obţine voturi de la un electorat al PPDD, care a obţinut la ultimele alegeri 15 %, un electoral al PRM, un electorat al partidelor naţionaliste, suveraniste. Poate PRU se bate în acest moment cu acel electorat .. Nu pot să spun decât ceea ce i-am spus şi lui Bogdan Diaconu. Dacă renunţă la chestia extremistă, poate să treacă de 5 %, poate să reprezinte electoratul antisistem, suveranist, care vrea mai mult pentru România. Eu sunt convins că dacă PRU va intra în Parlament nu va fi la remorca PNL-Iohannis. ceea ce pentru PSD este foarte bine," a completat Victor Ponta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel