Scandal monstru în TVR: Claudiu Lucaci îl acuză pe Adrian Bucur de hărțuire sexuală

Claudiu Lucaci, fostul şef al Ştirilor SRTv, sugerează că Adrian Bucur, jurnalist şi membru al Consiliului de Administrație al TVR, l-a atacat şi i-a adus mai multe acuzaţii din cauză că i-ar fi respins avansurile. Claudiu Lucaci a trimis o sesizare Comisiei de Etică a TVR, au declarat mai multe surse din SRTv citate de Mediafax.

Vezi și: Adrian Bucur îl acuză pe Claudiu Lucaci că îi monitoriza video pe jurnaliștii TVR

Horia Gruşcă, membru al Comisiei pentru agenția de presă, a confirmat că sesizarea lui Claudiu Lucaci a fost primită de Comisia de Etică şi Arbitraj din cadrul TVR. Sesizarea ar cuprinde şi alte acuzații la adresa lui Adrian Bucur, cum ar fi folosirea abuzivă a statutului de membru al CA al SRTv, ”pentru a exercita presiuni şi influenţe în scopuri personale sau pentru alte persoane”.

Alte aspecte semnalate în sesizare vizează refuzul lui Bucur de a executa sarcini de serviciu în mod repetat, prezența fără justificare profesioanlă la sediul de campanie al unuia dintre candidații la alegerile prezidențiale din 16 noiembrie, refuzul de a participa la şedinţe de sumar și absența de la program, fără anunțarea șefilor ierarhici. De asemenea, Bucur ar fi încercat să inducă în eroare responsabilii care verifică prezenţa la locul de muncă şi întocmesc statele de plată, mai susține Lucaci.

Bucur amenință cu un proces de calomnie

Pe de altă parte, jurnalistul Adrian Bucur a reacționat și a transmis că îl va da în judecată pentru calomnie pe Claudiu Lucaci, dacă se confirmă că acesta i-a adus acuzaţii nefondate de hărțuire sexuală.

”Dacă se confirmă că domnul Lucaci face aceste acuzaţii total nefondate şi le aduce în atenţia Comisiei de Etică a SRTv, eu îl dau în judecată chiar astăzi pentru calomnie. Precizez că nu am influenţat în nicio formă rezultatul evaluării finale care a dus la concedierea din funcţia de manager a directorului de Ştiri, pentru că nu am avut calitatea de membru titular, ci supleant, în comisia de evaluare a acestuia. Prin urmare, nu am putut nota. Intuiesc că din această supărare majoră vine şi dorinţa viscerală de răzbunare a fostului director al Ştirilor TVR", a declarat Adrian Bucur pentru Mediafax.

Citește și: Lucian Romașcanu pleacă de la TVR la Tailwind

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel