Mircea Badea: Eu regret cei 10 ani de Antena 3. Nu mă plâng

Mircea Badea - de mai bine de două decenii - este nelipsit de pe micul ecran. Sunt 11 ani de emisiune "În gura presei" din care 10 la Antena 3.

Mircea Badea a luptat la Antena 3 împotriva unui sistem care credea că se va sfârși la capătul a 10 ani. Zi de zi, timp de un deceniu, a fost supus stresului, și-a riscat familia, uneori și-a riscat propria viață atunci când a reclamat abuzuri și încălcări ale legii. A fost amenințat cu moartea, a fost înjurat, dar a suportat tot pentru publicul Antena 3. Sufletește - pentru toate aceste lucruri - nu a primit mai nimic, dar a continuat să lupte.

Joi, într-o ediție puțin altfel a emisiunii "În gura presei", Mircea Badea a vorbit despre cei 10 ani de Antena 3. 

"Antena 3 face 10 ani acum, iar emisiunea mea 11 ani. La început, făceam emisiunea "În gura presei" la Antena 1. În mare parte... eu regret cei 10 ani de Antena 3. Nu vreau să fiu greșit înțeles, deși există acest pericol. Vreau să fiu bine înțeles. Am mai spus acest lucru. Nu este prima dată.

Mi-am trăit 10 ani aici. Eu am emisiune zilnică. Toată viața am avut emisiune zilnică. O emisiune zilnică este ceva care te epuizează foarte mult. Eu fac emisiune zilnică de mai mult de 20 de ani. Te uzează la un nivel invizibil. Simți această uzură interioară. (...) Nu există sport de performanță etern. La un moment dat, orice sportiv de performanță se retrage, în primul rând, din cauza uzurii. Există doar un număr de competiții pe care corpul le poate suporta. Nu poate să fie infinit. Omul nu este făcut să funcționeze așa.

Eu cred că am trecut de mult de limită. Cred că mi-am dat kilometrajul peste cap de 100.000 de ori. Eu nu mă plâng. Pur și simplu vă spun aceste lucruri pentru că se fac 10 ani de Antena 3. Dacă aș putea să mă întorc în timp, aș renunța la ultimii 10 ani. Nu aș mai face aceleași lucruri pentru simplul fapt că nu înțeleg de ce. Pe mine nu m-a obligat nimeni. Din punct de vedere financiar, eu puteam să fac alte alegeri mult mai bune. Eu m-am angajat într-o luptă pentru că așa am crezut de cuviință. Acum nu mai cred. Timp de 10 ani am crezut în ce-am făcut eu și o echipă mică de oameni. Cred în continuare în lucrurile pentru care am luptat. Cred însă că nu mai este cazul să luptăm noi. De ce? Eu nu vă reproșez dumneavoastră nimic. Alegerea a fost a mea", a spus Mircea Badea la Antena 3. Emisiunea de joi, 2 iulie, poate fi urmărită pe Antena Play, acolo unde realizatorul TV a vorbit pe larg despre ultimii 10 ani.

VEZI ȘI: Mircea Badea, mesaj tulburător: Viața e dură. Îi promit că n-o sa mor de tot

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel