LUDOGORETS - STEAUA 6-5 la PENALTY-URI, în PLAY-OFF-UL din LIGA CAMPIONILOR. COSMIN MOȚI a fost PORTAR la loviturile de departajare

Steaua a fost eliminată dramatic din play-off-ul Champions League, după ce câștigase meciul tur de acasă cu 1-0, în fața bulgarilor de la Ludogorets. În returul de miercuri seară, bulgarii au câștigat tot cu 1-0, grație unui gol marcat în minutul 90, și au împins partida în prelungiri. În minutul 120, portarul lui Ludogorets a fost eliminat, iar locul său între buturi a fost luat de Cosmin Moți. Fundașul român a apărat două lovituri de departajare și i-a calificat pe bulgari în grupele Ligii Campionilor, după 6-5 la penalty-uri. Râpă și Pârvulescu au ratat pentru Steaua.

----------------

Update:

LUDOGORETS - STEAUA 1-0 (1-1 LA GENERAL)


Iată evoluția scorului la loviturile de departajare:

- Ludogorets - Steaua 6-5: Ratare Râpă. Moți apără.

- Ludogorets - Steaua 6-5: Gol Espinho

- Ludogorets - Steaua 5-5: Gol Prepeliță

- Ludogorets - Steaua 5-4: Gol Dyakov

- Ludogorets - Steaua 4-4: Gol Varela

- Ludogorets - Steaua 4-3: Gol Marcelinho

- Ludogorets - Steaua 3-3: Gol Adi Popa

- Ludogorets - Steaua 3-2: Gol Caicara

- Ludogorets - Steaua 2-2: Gol Szukala

- Ludogorets - Steaua 2-1: Gol Hamza

- Ludogorets - Steaua 1-1: Ratare Pârvulescu. Apără Moți

- Ludogorets - Steaua 1-1: Ratare Wanderson. Apără Arlauskis

- Ludogorets - Steaua 1-1: Gol Keșeru

- Ludogorets - Steaua 1-0: Gol Moți

Update: - S-au terminat cele 120 de minute de joc. Ludogorets - Steaua e 1-0 (1-1 la general), astfel că s-a ajuns la lovituri de departajare. În poarta bulgarilor a intrat fundașul român Cosmin Moți, după ce portarul Stoyanov a fost eliminat pentru un fault în postura de ultim apărător comis asupra lui Varela, iar schimbările gazdelor fuseseră epuizate.

- A început a doua repriză a prelungirilor. E tot 1-0 pentru Ludogorets

- Ludogorets - Steaua s-a terminat 1-0 după timpul regulamentar de joc. Calificarea în grupele Champions League se va decide în prelungiri sau, dacă va fi cazul, la penalty-uri.

- Ludogorets marchează în minutul 90, după un corner. Szukala a respins cu capul în afara careului, iar Wanderson, aflat pe respingere, a marcat cu un șut superb din vole. La acest scor, partida merge în prelungiri.

- După 45 de minute, Ludogorets - Steaua este 0-0.

- 21.45: DCNews vă prezintă evoluția scorului din returul confruntării Ludogorets - Steaua, contând pentru play-off-ul de calificare în grupele Ligii Campionilor.


Echipe de start:

Ludogoreț: Stoyanov - Caicara, Terziev, Moţi, Minev - Dyakov, Fabio Espinho - Misidjan, Marcelinho, M. Aleksandrov - Bezjak. Rezerve: Cvorovic, Choco, Anicet Abel, Dani Abalo, Zlatinski, Wanderson, Hamza. Antrenor: Georgi Dermendzhiev

Steaua: Arlauskis - Râpă, Szukala, Varela, Latovlevici - Prepeliţă, Breeveld - Popa, Sânmărtean, Tănase (cpt) - Keşeru. Rezerve: Cojocaru - Filip, Iancu, Stanciu , Pirvulescu, Neagu, Vîlceanu. Antrenor: Costel Gâlcă

----------------

Știrea inițială: 

LUDOGORETS - STEAUA, PLAY-OFF CHAMPIONS LEAGUE. Steaua joacă, miercuri seară, de la ora 21:45, returul play-off-ului pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor, cu bulgarii de la Ludogorets.

LUDOGORETS - STEAUA, PLAY-OFF CHAMPIONS LEAGUE. După victoria cu 1-0 de pe Arena Națională, "roș-albaștrii" sunt favoriți la calificarea în grupele celei mai importante competiții intercluburi din lume.

Vezi și: Steaua a învins Ludogoreț și e favorită la calificarea în grupele Ligii

<

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel