Urmărește emisiunea live


Tragedie! Un lider PSD s-a sinucis, aruncându-se de la etajul 10

Un lider PSD și-ar fi pus capăt zilelor, aruncându-se de la etajul 10 al unui bloc aflat în construcție.

UPDATE 2: Cristian Darie, vicepreședintele Consiliului Județean a aflat din presă de moartea lui Nicolae Fronescu.

„Cum dom-le domnul Fronescu s-a sinucis? Mizy Fronescu? Nu se poate, dom-le... Doamne ferește... (...) Ne bate Dumnezeu dacă facem comentarii în situații din acestea... Doamne ferește, ce om deosebit... pot să spun doar că era un om deosebit, de un caracter și de un bun simț... îi era rușine să și treacă prin fața ta! Nu l-am auzit o dată înjurând, nu l-am auzit o dată să vorbească de cineva de rău, pe cuvântul meu! Un om deosebit... Sper încă să nu fie adevărat..."a declarat Darie în momentul în care a fost sunat de jurnaliști.

UPDATE: Bărbatul a căzut într-un copac de la o înălțime de 30 de metri.

Tragedia a avut loc în Constanța, iar cel care a căzut de la etajul 10 al blocului este Nicolae Fronescu, consilier județean din PSD.

Potrivit replicaonline.ro, inițial s-a crezut că este vorba de unul dintre muncitorii de pe șantier. Ultierior, directorul Inspectoratului Teritorial de Muncă Constanța, Eugen Bola, a declarat că nu este vorba despre un muncitor, ci despre o persoană vizică.

„Din primele informații pe care le avem, nu este vorba despre un lucrător, ci despre o persoană fizică, care a venit să vizioneze un apartament. Nu știu dacă a dat avans sau alte chestiuni de acest fel. Împreună cu reprezentantul firmei, deci al beneficiarului construcției, a urcat la etajul 10, într-un apartament. Pe acea fațadă nu mai sunt schele, lucrarea este terminată. Blocul este finalizat pe acea fațadă. Din motive necunoscute, domnul cu pricina s-a aruncat peste balcon... intenționat, da! (...) Se pare, în acest moment, nu avem un accident de muncă", a declarat Bola.

Președintele Consiliului Județean Constanța a emisun un comunicat de presă în care prezintă condoleanțe familiei lui Fronescu, confirmând astfel identitatea bărbatului.

"Preşedintele, ales al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Daniel Constantinescu îşi exprimă durerea şi profundul regret faţă de trecerea în nefiinţă a bunului prieten şi coleg Stelian – Nicolae Fronescu şi transmite sincere condoleanţe familiei îndurerate. Consilier judeţean PSD, Stelian – Nicolae Fronescu şi-a dedicat ultimii ani din viaţă comunităţii constănţene, iniţiativele sale fiind mereu în sprijinul cetăţenilor judeţului Constanţa. Dumnezeu să-l odihnească în pace!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel