ION CRISTOIU, SCENARIU. "Ponta iese PREȘEDINTE. Și eu îl voi vota"

Jurnalistul Ion Cristoiu lansează un scenariu incredibil. Dacă se adeverește, în mod sigur, Victor Ponta iese președintele României. "Chiar și eu îl voi vota", spune Ion Cristoiu. 

Jurnalistul Ion Cristoiu bănuiește că intenția președintelui Traian Băsescu a fost să-i ridice mingea victoriei la fileu lui Victor Ponta, prin declarația despre candidatul la Președinție, ofițer acoperit. 

Ion Cristoiu a vorbit despre situația în care Victor Ponta ar fi fost ofițer acoperit al SIE.

"Dacă se lansează (n.r. informația) între cele două tururi la prezidențiale, Ponta iese președinte. El capătă un capital politic ieșit din comun. Deci avem următorul scenariu, se lansează informația, Ponta va nega evident, pentru că dacă recunoaște face pușcărie, și noi vom discuta între cele două tururi despre acest scandal, dar electoratul lui Ponta și chiar și eu îl votez. Dacă a fost ofițer SIE, îl votez pentru că nu este iresponsabil. Ofițer nu e informator, adică el e educat ca ofițer, acțiunea de ofițer sub acoperire e una dintre cele mai grele misiuni pentru că înseamnă î permanență să joci teatru. Dacă Ponta a fost așa ceva, înseamnă că este un mare bărbat, eu l-am considerat mereu un iresponsabil. Ofițer acoperit nu înseamnă un om ticalos", a declarat Ion Cristoiu, la Realitatea TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel