Dureros! Mărturii sfâșietoare despre Mimi Voicu, numărul 29 pe lista morții

Mimi Voicu a murit, duminică dimineață. A fost în Club Colectiv și este numărul 29 pe lista morții. Un suflet frumos, mereu cu vorbe bune și liniștitoare, Mimi Voicu a lăsat în sufletul prietenilor ei un gol dureros.

Iată mesajele de pe pagina de socializare Facebook, după moartea lui Mimi Voicu, un care avea mereu de transmis cuvinte frumoase, un om implicat pentru o viață și o lume mai bună: 

"Astăzi dimineațp s-a stins din viață prietena noastra Mimi Voicu la Spitalul Bagdazar. Avea arsuri pe 70% din suprafata corpului și in final, inima ei nu a mai rezistat. Un înger zâmbitor, plin de viață, cu un suflet cald și cu o văpaie de bunatate în ochi. Avea doar 31 de ani.... Dumnezeu să te odihnească, Mimi!"

"Dumnezeu să te odihneasca în pace Mimi Voicu!!! Pentru mine ai fost mereu bucurie, bunătate, optimism, iubire, dragoste, însă azi ai plecat dintre noi! Oriunde ai fi sper să ai parte de ce ne-ai oferit tu nouă, celor care au avut ocazia sa te cunoască... RIP!"

"Eu cred că dincolo de existenţa materială, avem un suflet, un spirit, iar existenţa lui e dincolo de corpul fizic ce-l avem în această viaţă materială." - citat din Mimi Voicu

"Ea este Mimi. S-a aflat la Colectiv și a suferit arsuri pe 80-90% din suprafața corpului. Nu am cunoscut o persoană mai veselă și bună. In fotografia aceasta ne aflam la Bursa de Spectacole de la Sibiu anul trecut, unde ne-a dus cu mașinuța ei căci voia să ne ajute să arătăm arta noastră lumii. A stat cu noi, când pregateam spectacolul, ne-a ridicat moralul atunci când acesta era jos și a fost la aproape toate spectacolele noastre pentru că ea a crezut cel mai mult în ceea ce facem. Mimi a murit în dimineata aceasta, la spitalul Bagdasar. A murit din cauza ignoranței multor oameni, o ignoranță care a dus la incendiul de vineri seara...". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel