Cozmin Gușă, despre cazul Darius Vâlcov: Am o mare durere personală

Consultantul politic Cozmin Gușă a comentat, vineri, la Realitatea TV, în legătură cu acuzațiile care i se aduc fostului ministru de Finanțe, Darius Vâlcov, mărturisind inclusiv motivul pentru care dacă doar 10 la sută din ceea ce se spune e adevărat, pentru el este o mare durere personală.  

"Eu sunt puțin mai supărat, astăzi, pentru că mă uit pe ecran, de azi-dimineață, și dacă doar 10 la sută, din ceea ce se spune despre Darius Vâlcov e adevărat, pentru mine e o mare durere personală. Nu doar pentru faptul că suntem rude prin alianță, eu fiind nașul Laviniei Șandru și al lui Darius Vâlcov, dar și al fetiței lor, dar și pentru faptul că atunci când am condus campania electorală a PD-ului, în 2004, Darius a fost premiantul clasei și un primar, din noua generație, care speram că promite și într-adevăr, la nivel de administrație a Slatinei, a transformat total acel municipiu, dar, repet, dacă doar 10 la sută din ceea ce se spune, astăzi, la televizor sau se scrie, pe știri, am văzut niște sume de zeci de milioane în această seară, e de te doare burta, pe românește, dacă ar fi adevărate și acele lucruri, deci dacă doar 10 la sută ar fi adevărat, asta înseamnă un faliment total al noii generații politice, al cărui vârf sau unul dintre vârfuri, cel puțin, la nivel administrativ, dar care a și confirmat în funcția de ministru de Finanțe, ar fi Darius Vâlcov", a declarat Cozmin Gușă în cadrul emisiunii Realitatea Românească.

Societatea românească, bolnavă pe toate palierele ei

Potrivit consultantului politic, nimeni nu ar trebui să fie ipocrit, învinovâțind doar clasa politică, deoarece întreaga societate românească este "bolnavă pe toate palierele ei".

Darius Vâlcov intenționa să deschidă o galerie de artă în București

"Suntem o națiune de looseri, într-adevăr, care, în acest moment se autodevorează din dorința de a face dreptate. Dar, dacă această autodevorare nu este conform unei strategii, ci doar conform unor gânduri de răzbunare între găști, atunci nu se va întâmpla nimic bun, pentru că nu vinovații sunt problema. Vinovații îi vedem, dovezile există, unii sunt deja la pușcărie, alții vor merge la pușcărie, alții negociază cu procurorii și spun fel de fel de lucruri, băgându-i pe alții la pușcărie care, în momentul ăsta, nu se așteaptă. Ăsta este dansul acesta drăcesc, în care ne-am angrenat și nu puteam să fim angrenați decât prin prisma unor lideri inconștienți sau a unor oameni care nu s-au preocupat să conducă România, dar s-au preocupat să o domine", a mai precizat Cozmin Gușă.

Victor Ponta, pentru inspectorii ANAF: Să-şi facă datoria cu duritate, dar nu cu excese

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel