Cioloș, mocirlă Antena 3. Banciu, comentariu ACID după interviu

Radu Banciu a comentat episodul cu Antena 3 și mocirla lui Dacian Cioloș.

"Este o chestiune care m-a interpelat mereu. Toată lumea înjură Antenele, dar toți se uită acolo. Între ei și amicul nostru Gabriel Liiceanu care se declara oripilat de ce vedea la Antena 3. Marți seară, la interviul lui Dacian Cioloș, te puteai uta ca prostul, câteva minute, din curiozitate. Dacă erai prost și dacă erai curios, dar într-o altă zi, de ce te-ai uita la Antene când știi mereu ce se va întâmpla? Vine unul, stă pe scaun și cei de acolo îl mitraliază.

Eu nu mă uit niciodată la Antena 3. Poate să fie acolo Iisus Hristos. Nu am ce să văd. Ce să vedeți la o confruntare între Mihai Gâdea și Dacian Cioloș? Pe Gâdea îl știți, îl înjurați mereu, dar tot acolo vă uitați. Vine Dacian Cioloș... o nulitate ca prezență televizată. Ce să facă Dacian Cioloș? Ce să vezi la el la televizor? Dacian Cioloș s-a dus acolo pentru că știe că mai poate câștiga din publicul Antena 3, chiar dacă șansele sunt mici. Dacă tu spui că Antena 3 este o mocirlă, atunci trebuie să ai demnitatea să nu te duci și să spui: 'publicul mocirlos care se uită la Antene nu este publicul meu'", a spus Radu Banciu la B1 TV.

"I-aș transmite ceva lui Cioloș, apropo de plantele care cresc în mocirlă. Să știți că și porcii stau tot în mocirlă stau, domnule Cioloș! Nu doar plantele. Acolo unde ați fost marți seară sunteți foarte bine", a conchis jurnalistul.

VEZI ȘI: Gâdea a aruncat cu piatra în mocirla lui Cioloș. Lovitură după interviul Antena 3

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel