Ziua Națională: Generalul Onţanu ordonă să se împartă 100.000 de sarmale

Potrivit Antena 3, Neculai Onțanu, primarul Sectorului 2, a dispus  agenților economici să pregătească 100.000 de sarmale pe care Primăria le va împărți cu ocazia Zilei Naționale, duminică, de 1 Decembrie.

Adept al tradiționalei fasole cu cârnați, primarul Neculai Onțanu a schimbat de doi ani de zile meniul în sarmale cu mămăliguță, de Ziua  Naţională a României.  Anul acesta Primăria lui Onțanu a dispus agenților economici să pregătească  100.000 de sarmale, număr aproape dublu față ce cel de anul trecut,  care vor fi oferite gratuit bucureştenilor, la 20 de corturi ostăşeşti amenajate special pentru acest eveniment.

Din câte se pare Neculai  Onțanu a dispus ca Poliția locală a sectorului să se ocupe de strângerea sarmalelor de la agenții economici.

"Pentru cel de-al XIII-lea an consecutiv, edilul sectorului 2 (Neculai Onţanu - n.r.) aniversează Ziua Naţională a României prin amenajarea a 20 de corturi ostăşeşti în toate cartierele sectorului 2 unde, începând cu ora 11.00, se vor servi gratuit tradiţionalele porţii de sărmăluţe şi ţuică fiartă", se arată într-un comunicat de presă.

Potrivit reprezentanţilor autorităţii locale de sector, cele 20 de corturi vor fi amplasate în faţa sediului Primăriei Sectorului 2 (opt corturi) şi în Parcul Floreasca, la Şcoala nr. 40 din cartierul Periş, în Parcul Plumbuita din cartierul Colentina, în Parcul Lunca Florilor din cartierul Baicului, la Circul de Stat Globus, în Parcul Motodrom din cartierul Fundeni, în Parcul Florilor din cartierul Pantelimon, la Complexul Miramar din cartierul Chişinău, la Sediul Poliţiei Locale a Sectorului 2 din strada Paroşeni, în Parcul Tei, în Parcul Sf. Pantelimon şi în Parcul Creangă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel