Ziar polonez: Nadia Comaneci a fost violată și torturată de Ceaușescu

[] []

22 dec 2012 / 18:09
Salveaza PDF Comentarii
Nadia Ceaușescu
Nadia Ceaușescu

Un ziar polonez scrie despre presupusele acte de viol și tortură la care ar fi fost supusă Nadia Comaneci în timpul regimului comunist din România, conform În ziua în care se implinesc 23 de ani de la izbucnirea Revoluției și la București, în presa poloneză a apărut un articol în care se prezintă drama pe care Nadia Comaneci ar fi trăit-o în România.

Ziarul Przeglad Sportowy a publicat un articol cu numele „Prostituția îți aduce mai multa faimă”, în care se prezintă numele sportivelor care au devenit și mai cunoscute în urma unor astfel de scandaluri.

Pe listă se află și Nadia Comaneci, despre care jurnaliștii polonezi susțin că a fost violata de fiul fostului dictator Nicolae Ceausescu. „Gimnasta Nadia Comaneci a ieșit de sub jugul sclaviei lui Nicu Ceaușescu, fiul dictatorului însângerat, la sfârșitul anilor '80. Nicu a violat-o și a torturat-o pe eroina Jocurilor Olimpice de la Montreal și Moscova până când aceasta a fugit prin Ungaria și Austria în Statele Unite”, a notat autorul articolului. Nadia Comaneci a părăsit România în 1989, cu câteva luni înainte de izbucnirea Revoluției. Ea a negat însă că ar fi avut vreo relație cu cineva din familia Ceaușescu. „Am întâlnit această familie doar o dată în viață”, a precizat Nadia Comaneci.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26