Youtube, platformă plătită. Ce presupune decizia

Platforma digitală Youtube va dezvolta serviciul cu plată Youtube Red. Cei care vor plăti vor putea urmări numeroase emisiuni difuzate în exclusvitate, special create pentru acest serviciu. Platforma a fost lansată din anul 2015, însă se urmărește dezvoltarea ei. Pentru moment, acest serviciu nu este disponibil în România.

Platforma digitală YouTube va dezvolta serviciul său cu plată YouTube Red care va produce numeroase emisiuni, dintre care una de ficțiune ce va fi realizată de actorul american Dwayne Johnson, a anunțat responsabila de creare a conținutului pentru piața internațională de televiziune, relatează marți AFP, citat de Agerpres. 

YouTube, al cărui număr de utilizatori depășește un miliard, susține intensificarea colaborărilor între producătorii video și studiourile de la Hollywood, potrivit lui Susanne Daniels. YouTube Red a fost lansat în 2015 cu numeroase proiecte care sunt realizate chiar de utilizatorii platformei YouTube. Serviciul este disponibil în SUA, Australia, Mexic și Noua Zeelandă, urmând a fi disponibil și în alte state până la finalul anului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel