Vivre Black Friday 2018, cele mai mari reduceri ale anului

eMAG Black Friday 2018
eMAG Black Friday 2018

Vivre Black Friday 2018. Pe Vivre.ro, începând cu seara zilei de 15 noiembrie și până pe 18 noiembrie, vizitatorii site-ului vor putea alege din mii de produse disponibile la cel mai bun preț din 2018.

Vivre Black Friday 2018. Cei care vor să afle primii când se dă startul promoțiilor de Black Friday se pot înregistra pe site, pentru a fi notificați prin e-mail sau SMS.

„Anul acesta, estimăm o creștere a vânzărilor de 80 – 100% față de anul trecut, tocmai de aceea ne-am și pregătit mult mai bine pentru această ediție. Stocurile pregătite pentru ediția aceasta sunt de 3 ori mai mari decât cele de anul trecut, ceea ce ne va permite să livrăm produsele într-un timp mult mai scurt, încă din prima zi de la finalizarea campaniei", a declarant Iulian Vegheș, VP of Marketing.

Reducerile ajung până la 90%

Peste 40.000 de modele vor fi disponibile pe site și în aplicație în perioada campaniei, iar reducerile ajung până la 90%. Utilizatorii se vor bucura de reduceri surprinzătoare la toate categoriile de produse, cu oferte la canapele, care încep de la 759 de lei, covoare de la 79 de lei, măsuțe de cafea de la 169 de lei și genți începând cu 119 lei.

„Pregătim reduceri spectaculoase la toate categoriile de produse, inclusiv la mobilier, categorie aflată în creștere în ultimii ani. Ne așteptăm ca 50% dintre comenzi să fie din categoriile Mobilier, Canapele și Covoare, iar 50%, din categoriile Decoratiuni și Lifestyle", a completat Iulian Vegheș.

[citeste si]

Cei care vor să se bucure primii de reducerile de pe site, înainte de epuizarea primelor stocuri, se pot abona la newsletterul dedicat accesând vivre.ro/black-friday-2018.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel