Virgil Ianțu lansează carte pentru copii

Virgil Ianțu lansează cartea ”Copiii spun... emoțiile sunt bune” joi, 1 iunie, începând cu ora 16.00, în cadrul evenimentului CEA MAI ITSY BITSY ZI LIBERĂ NAȚIONALĂ. 

Copiii spun… emoțiile sunt bune este prima carte pentru cei mici semnată de VIRGIL IANȚU.

Volumul este continuarea firească a proiectului Copiii spun – un curs ca o joacă și a seriei online de pastile de „înțelepciune copilărească", dezvoltate recent, din pasiune pentru psihologia copiilor.

Cum transformăm frica de eșec în emoție pozitivă? Cum facem ca vocea aceea mică și enervantă, care ne spune că n-o să reușim ceva, să fie redusă la tăcere? Cum ne pregătim pentru a dărui celorlalți trăiri autentice, intense, pozitive?

Copiii spun… emoțiile sunt bune este o poveste în care se vor regăsi toți cei care au avut de-a face, la un moment dat, cu teama de a sta în fața unui public mai mare sau mai mic… și l-au cucerit!

„Copiii sunt inestimabili în viețile noastre. Și cel mai adesea ne confruntăm cu tot felul de probleme în comunicarea cu ei. Încrederea în sine și inteligența emoțională se consolidează de la vârste fragede și este foarte important modul în care cei mici percep relația lor nu numai cu părinții, ci și cu ceilalți. Aceasta este și miza cărții...”, spune Virgil Ianțu despre primul său volum ”Copiii spun... emoțiile sunt bune”. 

 
[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel