Vicepreşedintele CJ Ilfov şi primarii din Jilava şi Snagov s-au predat la Poliţie

retinere-primari
retinere-primari

Edilul din Jilava, Adrian Mladin, şi cel din Snagov, Muşat Apostol, au ajuns în arestul Poliţiei Capitalei. Primarii s-au predat. Cei doi sunt anchetaţi pentru corupţie. Ei au făcut afaceri ilegale cu terenuri. Şi vicepreşedintele CJ Ilfov, Gheorghe Roman, s-a predat.

Primarul din Snagov, Muşat Apostol, şi edilul din Jilava, Adrian Mladin, sunt acuzaţi de luare de mită şi trafic de influenţă în legătură cu derularea unor afaceri cu terenuri. Cei doi edili ar fi luat mită pentru emiterea unor acte privind situaţia juridică a unor terenuri.

Curtea de Apel Bucureşti a decis joi arestarea preventivă pentru 29 de zile a primarilor Muşat Apostol şi Adrian Mladin, a vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Ilfov Gheorghe Roman şi a finul primarului din Jilava Ovidiu Szasz, acuzaţi de corupţie în legătură cu derularea unor afaceri cu terenuri. Cei doi edili ar fi luat mită pentru emiterea unor acte privind situaţia juridică a unor terenuri. În cazul notarilor Roxana Curpene şi Eugenia Cuţaru, instanţa a respins propunerea procurorilor de arestarea preventivă şi a luat faţă de acestea măsura obligării de a nu părăsi localitatea pentru 29 de zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel