Vezi imagini cu Victor Ponta și Daciana Sârbu la Euro 2012, în Polonia

[] []

17 iun 2012 / 18:50
Salveaza PDF Comentarii

Premierul Victor Ponta, împreună cu soția sa Daciana Sârbu, au urmărit, sâmbătă seară, ultimul meci al echipei de fotbal a Poloniei la Euro 2012, disputat cu echipa Cehiei, în compania omologului său polonez Donald Tusk, care a fost însoțit de soția sa. Totodată, au fost prezenți și foștii președinți ai Poloniei, Aleksander Kwasniewski și Lech Walesa.

Prezent în Polonia, la invitația omologului polonez, Donald Tusk, premierul Victor Ponta, a urmărit partida Cehia-Polonia pe Wroclaw Stadion, după ce a vizitat Muzeul fostului lagăr nazist de la Auschwitz II-Birkenau.

La ieșirea din muzeu, premierul Ponta a notat în registrul muzeului: "Am venit astăzi aici pentru a mă ânchina cu respect în fața tuturor vieților nevinovate care au fost pierdute și a destinelor distruse în lagărele de concentrare de la Auschwitz și Birkenau. Omenirea nu trebuie să uite niciodată una dintre cele mai tragice pagini ale istoriei sale, iar noi va trebui să ne asigurăm că asemenea atrocități nu se vor mai repeta".

Din păcate, echipa de fotbal a Poloniei și-a încheiat participarea la Euro 2012, după înfrângerea suferită aseară pe Wroclaw Stadion, când Cehia și-a asigurat victoria cu scorul de 1-0.

Premierul Victor Ponta s-a aflat într-o viziă privată în Polonia, la invitația adresată de către premierul polonez în cadrul întâlnirii la nivel inalt "Prietenii Coeziunii".

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26