Urmărește emisiunea live


Vasile Marica, ginerele preotului ucis la Focșani: Sunt în stare de șoc

vasile_marica
vasile_marica

Președintele Sindicatului Sed Lex, Vasile Marica, ginerele preotului ucis în această dimineață la Focșani este cutremurat de vestea primită, declarând că socrul său nu a avut niciun conflict vreodată cu cineva. ”Sunt în stare de şoc”, a declarat Vasile Marica.

Preotul Tudor Marin, înjunghiat mortal, sâmbătă dimineață, în biserica ”Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul”, din Focșani, era tatăl soției lui Vasile Marica. Acesta a declarat la România TV că a fost informat la telefon despre tragedie.

"Sunt în stare de şoc. Socrul meu a fost un om minunat care mi-a dat o soţie minunată şi la care ţin foarte mult. Mi-am pus toată familia sub pază. Vreau să ştiu cine a făcut asta. Nu cred că a avut vreodată vreun conflict cu cineva", a spus Vasile Marica.

În cursul aceste  dimineți, preotul Tudor Marin, în vârstă de 65 de ani, de la biserica "Sfântul Ioan Botezatorul", situată în Piaţa Unirii din Focşani, a fost înjunghiat de un bărbat, care inițial i-a cerut victimei să-i explice niște versete din Biblie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel