Un preot budist s-a certat cu soțul Cristinei Spătar

Soțul Cristinei Spătar, Alin Ionescu, patronul unei firme de pază, a avut o dispută cu un angajat, care a acuzat firma că nu plătește salariile.

”Se apropie sărbătorile de iarnă şi Alin Ionescu se gândeşte probabil ce cadouri să-i mai facă soţiei sale, Cristina Spătar, sau ce piscină acoperită să mai adauge la multele sale case şi proprietăţi. Altfel, nu îmi explic de ce nu mai rămâne nimic pentru salariile angajaţilor, de ce de fiecare dată când vine vorba de plata muncii oamenilor se găsesc mereu motive de amânare.

De data asta însă, la ora la care scriu acest articol, sunt deja doua săptămâni de când agenţii de pază nu şi-au primit salariile şi bonurile de masă. A devenit deja o obişnuinţă ca salariile să nu fie plătite la timp dar acum deja s-a mers prea departe, sunt de părere majoritatea agenţilor cu care am discutat.”, a scris angajatul, pe blogul personal. Agentul de pază este și liderul comunității budiste Jodo Shinshu din România.

Acuzațiile sunt nefondate, susține omul de afaceri, adăugând că salariile sunt plătite la timp.

”Nu avem probleme cu salariile. Toate s-au plătit la timp, chiar dacă un client nu ne-a plătit. Omul care a creat acest scandal este un angajat care lucrează la  o clădire a unui client. Clientul respectiv nu ne-a plătit. Ne-a zis că vinde clădirea și apoi ne dă banii. O să încheiem contractul luna aceasta și asta înseamnă că angajații noștri nu vor mai lucra. Chiar dacă nu ne-a plătit, salariile celor care lucrează la clientul respectiv au intrat, inclusiv și bonurile de masă”, a declarat Alin Ionescu pentru DeCe News.

Alin Ionescu, soțul Cristinei Spătar, susține că l-a dat în judecată pentru calomnie pe angajatul respectiv și că are semnătura acestuia că și-a primit banii.

”Eu pot demonstra cu documente că și-a primit salariile la timp. Am și vorbit cu el la telefon, în care a recunoscut că a scris minciuni. O să vină la firmă cu avocatul să încheiem socotelile”, a conchis Alin Ionescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel