Un bărbat a pierdut 80.000 de dolari din cauza unui mesaj pe Facebook

Oamenii trebuie să fie atenți la mesajele pe care le postează pe Facebook pentru că în afară de faptul că pot cădea în penibil, pot să-i coste sume fabuloase. Este și cazul unui bărbat care după un mesaj postat de fiica sa pe celebra rețea de socializare a pierdut 80.000 de dolari.

Patrick Snay, 69 de ani, fost director al unei școli din Miami a câștigat procesul pentru concediere abuzivă. Judecătorii au hotărât că Gulliver Preparatory School să-i plătească fostului angajat daune în valoare de 80.000 de dolari.

De asemenea, instituția a pus și o condiție importantă legată de vărsământul acestor bani: acordul să rămână secret. Fiica sa a fost atât de fericită încât nu a mai rezistat și a făcut marele anunț pe Facebook.

"Mama și tata au câștigat în fața lui Gulliver. Așadar, Gulliver o să fie finanțatorul oficial al vacanței mele de vară în Europa", a scris adolescenta pe internet. Întâmplarea a ajuns imediat la urechile conducerii de la Gulliver Preparatory School, care au avut grijă să le spună și judecătorilor, scrie CNN în ediția spaniolă.

Curtea Supremă din Florida a hotărât că acordul de confidențialitate nu a fost respectat, instituția de învățământ nemaiavând obligația să verse cei 80.000 de dolari în contul bărbatului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel