Un an de la moartea lui Sergiu Nicolaescu, marcat cu spectacole și un nou scandal

Sergiu-Nicolaescu (2)
Sergiu-Nicolaescu (2)

Se pare că Sergiu Nicolaescu nu-și găsește liniștea nici la un an de la moarte. Un nou scandal a izbucnit în familia acestuia după ce soția s-a anunțat că a înhumat cenușa regizorului. În același timp organizația care-i poartă numele a anunțat că va organiza un eveniment în memoria lui.

Fundaţia Sergiu Nicolaescu şi Uniunea Cineaştilor din România (UCIN) au anunțat că vor organiza în memoria lui Sergiu Nicolaescu un eveniment intitulat “Sergiu. Ianuarie. În fiecare an”.

În același timp, soția regizorului a emis un comunicat de presă bombă, în care anunță că cenușa a fost înhumată la Cimitirul Bellu.

“Pe 27 decembrie, urna cu cenuşa soţului meu, regizorul Sergiu Nicolaescu, a fost înhumată la Cimitirul Bellu Militar, în locul de veci pe care l-am amenajat pentru el”, se arată într-un comunicat al Danei Nicolaescu.

Iolanda Nicolaescu, sora regretatului regizor, a declarat, într-o intervenţie la România TV că nu ştia despre înhumare.

“Eu habar nu am, nu mi-a spus absolut nimic. Nici nu ştiam că s-a dus la Bellu (…) Dar să nu îmi spună că se duce să o îngroape (urna cu cenuşă, n.r.)? Doamne, dumnezeule!”, a declarat Iolanda Nicolaescu la România TV.

Sergiu Nicolaescu a decedat pe 3 ianuarie 2013, la vârsta de 82 de ani, în urma complicaţiilor cardiace şi pulmonare severe care nu au răspuns la tratamentul intensiv aplicat, au anunţat atunci reprezentanţii Spitalului Elias din Capitală, unde regizorul era internat din 26 decembrie 2012.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel