Ultima dorință a lui Sechelariu îl viza pe Becali

sechelariu si becali dece
sechelariu si becali dece

Dumitru Sechelariu și Gigi Becali aveau un conflict mai vechi din cauza unei datorii pe care finanțatorul Stelei o avea la fostul edil, pentru fotbalistul Eugen Baciu. Președintele FCM Bacău, Dorin Scânteia, dezvăluie că fostul patron al echipei i-a "lăsat cu limbă de moarte" să recupereze cei 800.000 de euro de la afaceristul din Pipera, scrie adevărul.ro.

De pe patul de spital de la Viena, Dumitru Sechelariu a transmis un ultim mesaj în acest sens lui Daniel Scânteie, preşedintele FCM Bacău. "Simţea că se duce. Mi-a lăsat cu limbă de moarte să nu-l las în pace pe Becali până nu recuperăm banii pentru Baciu. A zis că nu vrea să fie îngenuncheat de un cioban", a declarat Scânteie, potrivit ProSport.

După cum se vehiculează ce câțiva ani, se pare că Sechelariu și-a pierdut la poker trei dintre cei mai valoroși jucători ai Bacăului, în fața lui Gigi Becali: Dorin Goian, Florin Lovin și Eugen Baciu.

În cazul celui din urmă, contractul dintre Steaua și FCM Bacău stipula că roș-albaștrii trebuie să plătească 800.000 de euro echipei lui Sechelariu, dacă baciu devine liber de contract, lucru care s-a și întâmplat după șapte ani petrecuți în Ghencea. Dumitru Sechelariu s-a adresat instanțelor FRF, unde a pierdut, iar mai apoi TAS, unde a avut câștig de cauză.

În toamna anului trecut Gigi Becali a dus disputa la ultimul nivel, apelând la Tribunalul de la Lausanne, și blocând obligativitatea plății. Sechelariu nu l-a iertat pe fostul partener de poker și lăsa să se vadă asta în majoritatea intervențiilor Tv.

Prosport a publicat în urmă cu ceva timp un dialog dintre Gigi Becali și Dumitru Sechelariu:

Gigi Becali: Plângeai în arest, mă, zi de zi plângeai! Dumitru Sechelariu: Am martori cinci colegi de celulă că nu s-a întâmplat aşa ceva! Eu sunt un om cu demnitate... Gigi Becali: Care demnitate, mă? Chiar tu mi-ai povestit! Dumitru Sechelariu: Mănânci rahat! Ţi-ai semnat sentinţa, eşti cel mai mare turnător public! Ai uitat că te-am învăţat gramatica limbii române? Vorbeam după fiecare emisiune dacă este bine sau nu cum a vorbit. Gigi Becali: Cred că visezi! Eşti cel mai josnic om pe care l-am întâlnit! Dumitru Sechelariu: Ţi-ai semnat sentinţa! Ţi-am tras-o de fiecare dată. Şi la propriu, şi la figurat! Te-a durut întotdeauna faptul că te-am călărit! Gigi Becali: Ha-ha-ha! Dumitru Sechelariu: Ai luat-o şi la rummy la bot, ai luat-o şi la poker! Gigi Becali: Ha-ha-ha!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel