Tudor Chirilă, campanie pentru Nicușor Dan

Muzicianul și actorul Tudor Chirilă este din ce în ce mai implicat în viața politică. 

Tudor Chirilă a scris recent un mesaj pe Facebook în care critică partidele politice și apoi atrage atenția asupra unei formațiuni care încearcă să strângă semnături, nu să le falsifice, USR. 

”Fără să îndemn pe cineva să voteze cu USR, mi se pare că ACUM e momentul să ne folosim de puterea noastră pentru a schimba regulile jocului democratic. Cei care sunt scârbiți de veșnica ofertă de la alegeri pot schimba acest lucru. Poți să dai o semnătură ca USR să poată să candideze și, cine știe, poate că vom avea un parlament un pic mai curat. Cumva mi se pare că stă în puterea noastră să schimbăm măcar oferta electorală. Poți semna la corturile de prin oraș sau, dacă nu vrei să te deplasezi, poți tipări formularul de la link-ul de aici îl semnezi împreună cu familia sau prietenii tăi și îl trimiți la sediul USR. Repet, nu vă îndemn să-i votați (oricum dacă nu strîng semnăturile nu prea aveți cum), ci zic să le dăm o șansă poate între timp (până la alegeri) o să-i convingă pe cei scârbiți de vot să se prezinte. Măcar să anuleze un buletin ca să nu mai voteze morții din nou”, a scris Tudor Chirilă. 

VEZI AICI MESAJUL COMPLET: Tudor Chirilă s-a săturat: "Ne sfidează fără rușine

Nicușor Dan, președintele USR, i-a mulțumit lui Tudor Chirilă pentru susținere. Bineînțeles, tot pe Facebook:

”Mulțumesc, Tudor Chirilă.

Este important să putem intra în campania electorală, să avem pe buletinul de vot mai mult decât PSD, PNL și sateliții acestora. Ca să putem să candidăm ne trebuie cele 200.000 de semnături cerute de lege. Apoi veți decide dacă ne votați”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel