Urmărește emisiunea live


Trump, adunare ONU. Primele declarații: Nu vă vom spune ce să faceţi

donald trump
donald trump

Donald Trump a deschis plenarul adunării ONU cu mai multe declarații.

"Suntem o naţiune mult mai bogată şi puternică, de când sunt preşedinte, şi o facem în ajutorul întregii lumi. Este un mesaj pentru cei care iubesc pacea peste tot. Naţiunile trebuie să lucreze împreună pentru a susține prosperitatea şi pacea peste tot. Fiecare dintre voi este emisarul unei diferite culturii, diferite obiceiuri, tradiţii şi fiecare dintre dumneavoastră de fapt luptă pentru ceea ce este de nepreţuit, acasă la el.

De aceea, noi, SUA, alegem independenta şi cooperarea cu celelalte state. Onorez dreptul fiecărei ţări să îşi urmeze tradiţiile şi să lupte pentru ţara pe care o reprezintă. Noi nu vă vom spune nici ce să faceţi, nici ce să preţuiţi. De la Varşovia la Bruxelles, de la Singapore la Tokyo, este onoarea mea cea mai mare să reprezint SUA peste hotare.

Am dezvoltat relaţii puternice, parteneriate şi prietenii cu mulţi dintre liderii din această încăpere. Am început discuţiile cu Coreea de Nord, cu întelepciune, dar şi cu o provocare şi continuăm discuţiile cu Kim Jong-un. Avem discuţii productive. Am stabilit că este în interesele ambelor țări să continuăm programul de denuclearizare. Am făcut paşi de neimaginat", a declarat președintele american.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel