Teodorovici, către Cezar Preda: Vă retrageți din alegeri? Mințiți!

[] []

24 oct 2016 / 16:11
Salveaza PDF Comentarii

Radu Tudor a pus față în față cele mai importante figuri ale momentului în încercarea de a afla care a fost guvernul mai bun pentru România - guvernul Ponta sau guvernul Cioloș? O dezbatere cu cifrele pe masă, la care au participat susținători exponențiali ai celor două executive.

În debutul emisiunii, Eugen Teodorovici a venit cu o propunere pentru toți politicienii veniți în platou: cine va minți sau va acuza pe nedrept - fără să aducă dovezi - să nu mai candideze la alegerile din 11 decembrie. Apoi a urmat un schimb de replici între Cezar Preda (PNL) și social democratul care a făcut propunerea.

(w670)

Cezar Preda: Hai să îi spun domnului Teodorovici ce a făcut Dacian Cioloș față de ce a găsit.

Eugen Teodorovici: Am anticipat o cascadă de minciuni venite din partea dumneavoastră. Dacă dumneavoastră mințiți, iar eu dovesc că mințiți, renunțați la candidatura din toamnă?

Cezar Preda: Nici nu meritați un răspuns.

Eugen Teodorovici: Continuați să mințiți.

Cezar Preda: În semestrul I din 2016, creștere a fost de 5,2%. În a doua parte a acestui an, PIB real a crescut cu 6% comparativ cu cel al anului trecut. Există o tendință de scădere și în ceea ce privește șomajul față de cum era pe vremea lui Ponta.

Eugen Teodorovici: Acestea sunt efectele măsurilor luate de guvernul Ponta. Domnule Preda, mințiți!

[citeste si]

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25