Târgul Național al Mierii, între 13-15 septembrie, la București

Bucureștenii care vor să se "îndulcească" cu produsele stupului sunt invitați la cea de-a  9-a ediție a Târgului Naţional al Mierii, organizat de Asociația Crescătorilor de Albine. Actuala ediție se va desfășura între 13-15 septembrie în incinta Asociației Crescătorilor de Albine  din România din Bd. Ficusului.

Târgul Naţional al Mierii este susţinut constant de Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, deschiderea evenimentului din această toamnă bucurându-se de prezenţa secretarului  de Stat, Daniel Botanoiu.

Acest târg este unul dintre cele mai importante evenimente dedicate consumatorilor de produse apicole din zona Capitalei.

Peste 100 de expozanţi își prezintă produsele într-o gamă diversificată de preparate pe bază de produse apicole - suplimente nutritive, medicamente, cosmetice etc.

De asemenea, din cadrul târgului nu lipsesc produsele dedicate apicultorilor - medicamente şi substanţe pentru combaterea bolilor la albine, produse pentru nutriţie, stupi şi componente, echipamente diverse, utilaje apicole, cărţi de specialitate.

 Bucureştenii sunt aşteptaţi să se pregătească pentru sezonul rece cu minunatele produse apicole: miere, polen, propolis, lăptişor de matcă dar şi diferite suplimente nutritive şi cocktail-uri complet naturale ce vin din bogăţia naturii dar şi din hărnicia albinelor şi a apicultorilor.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel