Suporterii români s-au bătut și ei cu jandarmii

Un grup de 400 de suporteri români s-au bătut și ei cu jandarmii, pe șoseaua Pantelimon, după ce suporterii unguri au devastat centrul vechi al Capitalei.

"Suporterii se deplasau către zona destinată suporterilor maghiari. Echipajele de jandarmi au interceptat acest grup de suporteri pentru a evita întâlnirea celor două categorii de suporteri. Jandarmii au fost atacaţi cu pietre. Suporterii s-au manifestat într-un mod foarte agresiv faţă de forţele de ordine. Cei 400 de suporteri care au produs incidente în zona Pantelimon sunt suporteri români. Suporterii aflaţi în stare de ebrietate nu vor fi lăsaţi să intre pe stadion", a declarat, la Realitatea TV, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, Georgian Enache.

VEZI ȘI: Violențe între suporterii maghiari și jandarmi în Centrul Vechi

Martorii din zonă au povestit că cei care ar fi aruncat cu pietre ar fi fost din galeria stelistă. Aceşti suporteri români ar fi dorit să se întâlnească cu cei veniţi din Ungaria, astfel că a fost nevoie de intervenţia jandarmilor.

 Vineri după-amiază, Centrul Vechi a fost cuprins de incidente violente între suporterii maghiari și jandarmi. Câteva sute de suporteri s-au îmbrâncit cu jandarmii, au aruncat cu petarde, sticle şi mobilier de la teresele unde erau, au lovit jurnaliştii care îi filmau şi au aprins fumigene pe străzile din Centru Vechi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel