Stadionul unde urma să se joace Andorra-Anglia, ARS în incendiu. Englezii abia terminaseră antrenamentul

Captura Video
Captura Video

A fost incendiu de proporţii pe stadionul din Andorra unde urma să se joace meciul cu Anglia. 

Un incendiu a izbucnit în zona rezervată media la trei ore după ce naționala Angliei a terminat antrenamentul.

Cei care se ocupă cu administrarea arenei au încercat să țină flăcările sunt control cu extinctoare, dar acestea nu au fost suficient și a fost nevoie de intervenția pompierilor. Aceștia au reușit să stingă incendiul, dar încă nu s-a stabilit dacă partida se va mai juca.

Arena are o capacitate de 3.300 de locuri și este dotată cu gazon artificial care ar putea fi afectat de incendiu, scrie Digisport.ro.

”Ei se pregăteau pentru meciul de mâine și dintr-o dată am văzut că iese fum. Alarmele de incendiu au început să sune și ne-am grăbit să ieșim afară unde am văzut autospecialele de pompieri. Nu cred că flăcările au atins suprafața de joc, dar polițiștii și pompierii păreau îngrijorați”, a declarat un martor al incendiului, citat de Mirror.

România, meci cu Germania la Hamburg. Mutu, mesaj ferm 

"Noi ne gândim că îi batem pe Germania? Se poate întâmpla orice în fotbal, dar dacă nu ai o apărare beton și nu scoți maximul pe contraatac, nu poți să reușești. Nu o să ai niciodată posesia contra Germaniei, asta trebuie să ne iasă tuturor din cap. Nu avem forța să controlăm un meci cu Germania! Nu știu de unde avem toți pretențiile astea.

Macedonia de Nord a atacat tot timpul în Germania? Sau s-au apărat și au dat gol pe contraatac? În anumite zone contează și valoarea individuală a jucătorului, calitatea sa", a spus Adrian Mutu, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Cu ce lot abordează Mirel Rădoi meciul cu Germania 

Portari: Marian Aioani (Farul Constanța, 0/0), Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 0/0), Florin Niță (Sparta Praga/Cehia, 9/0), Andrei Vlad (FCSB, 1/0);

Fundași: Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 19/0), Andrei Burcă (CFR Cluj, 6/0), Vlad Chiricheș (Sassuolo/Italia, 66/0), Cristian Manea (CFR Cluj, 12/2), Ionuț Nedelcearu (Crotone/Italia, 18/2), Andrei Rațiu (Huesca/Spania, 2/0), Adrian Rus (Fehervar/Ungaria, 8/0), Alin Toșca (Gaziantep F.K./Turcia, 26/1);

Mijlocași: Alexandru Albu (FC Rapid 1923, 0/0), Alexandru Cicâldău (Galatasaray/Turcia, 17/2), Andrei Cordea (FCSB, 2/0), Ianis Hagi (Glasgow Rangers/Scoția, 20/1), Răzvan Marin (Cagliari/Italia, 33/2), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K./Turcia, 48/6), Valentin Mihăilă (Parma/Italia, 3/1), Alexandru Mitriță (PAOK/Grecia, 14/2), Olimpiu Moruțan (Galatasaray/Turcia, 0/0), Dragoș Nedelcu (Fortuna Dusseldorf/Germania, 4/0), Nicolae Stanciu (Slavia Praga/Cehia, 50/11);

Atacanți: Andrei Ivan (Universitatea Craiova, 9/1), Claudiu Keșeru (FCSB, 44/13), George Pușcaș (Reading/Anglia, 23/8).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel