Spitalul Romgermed Saint Lukas, colaborare cu prof. dr. Nicolae Galie, un specialist în chirurgia toracică de talie mondială

Spitalul Romgermed Saint Lukas a anunțat începerea colaborării cu profesorul universitar, doctor in științe medicale, Nicolae Galie, unul din cei mai cunoscuți chirurgi din România.

 

”Am constatat o creștere a solicitărilor pacienților cu cazuistica pulmonară, a declarat dr. Dorian Schwartz, managerul Romgermed Saint Lukas, si ca urmare am decis să extindem gama de consultații în acest domeniu. Spitalul nostru se mândrește de începerea colaborării cu dl. profesor dr. Nicolae Galie, care va ajuta echipa medicală Romgermed și va contribui la creșterea calității serviciilor oferite pacienților.

Dl. profesor dr. Nicolae Galie va beneficia de sprijinul secției de imagistică de înaltă performanță a spitalului nostru, care îl va ajuta la stabilirea unor diagnostice de precizie în cazuri dificile. Cu o experiență universitară de 30 de ani, domnul profesor va ajuta echipa medicală Romgermed să își îmbunătățească procedurile medicale și să crească acuratețea diagnosticelor in cazuistica pulmonară”, a spus dr. Schwartz.

Dl. dr. Nicolae Galie este profesor la Universitatea Carol Davila, pe care a absolvit-o în anul 1984. Și-a început activitatea didactică în 1990, ca asistent universitar, parcurgând toate gradele didactice și ajungând în anul 2009 profesor universitar.

Din anul 1999 este doctor în științe medicale, având peste 52 de lucrări publicate în reviste ISO și CNCSIS, 16 cărți sau capitole din cărți de specialitate, sute de participări la conferințe internaționale. S-a remarcat prin participarea în numeroase granturi de cercetare, în calitate de director de proiecte, a fost partener în proiect în programul Viasan și investigator principal în două studii clinice de nivel internațional.

Din activitatea de formare profesională sunt de precizat stagiile de perfecționare și competențe în chirurgie vasculară și toracoscopică dar și în management sanitar. Profesorul dr . Nicolae Galie a condus o lungă perioadă Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel