Soția lui Gheorghe Flutur, înmormântată la Voroneț. Băsescu a participat la slujbă

basescu-1
basescu-1

La înmormântarea soției liderului PDL, Gheorghe Flutur, au participat zeci de fruntași ai partidului, inclusiv Traian Băsescu. Soția lui Gheorghe Flutur a fost înmormântată în cimitirul Mănăstirii Voroneț, aflat la câțiva kilometri de Gura Humorului.

Traian Băsescu a ținut să fie alături de secretarul PDL, Gheorghe Flutur, la ceremonia de înmormântare a soției acestuia.  Printre liderii PDL aflați la Gura Humorului s-au numărat Vlasile Blaga, Elena Udrea, Anca Boagiu, Cristian Boureanu, Raluca Turcan, Sulfina Barbu, Cezar Preda, Emil Boc, Theodor Stolojan, Ioan Oltean, Cristian Rădulescu, Mircea Toader, Traian Radu Ungureanu. Soţia liderului PDL a fost înmormântată în cavoul familiei, în cimitirul Mănăstirii Voroneț, potrivit Mediafax.

Slujba de înmormântare a fost oficiată de mai mulți preoţi, între care ahimandritul Melchisedec Velnic, stareţul Mănăstirii Putna. Slujba a avut loc la Biserica "Sfinţii Mihail şi Gavril" din Gura Humorului.

Liderii PDL au ajuns la Suceava cu un avion, împreună cu şeful statului, iar de acolo au mers la Gura Humorului cu un microbuz.

Preşedintele a plecat imediat după slujbă, cu microbuzul, împreună cu liderii PDL, rămânând doar Theodor Stolojan, care a mers şi la Voroneţ.

Eliza Flutur, în vârstă de 53 de ani, a murit, luni noapte, la Spitalul de Urgenţă din Suceava, suferind de mai multă vreme de cancer.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel