Șerban Huidu, pe blog: Trăiesc un șantaj media de neimaginat

huidu dc
huidu dc

Într-o postare de pe blogul său, intitulată "Precizări ce trebuie făcute," Șerban Huidu critică paparazzi care profită de situația sa, atacă "un cercopitec angajat al varanului" și transmite un mesaj rudelor victimelor sale.

După ce zilele trecute Șerban Huidu a făcut prima declarație de după accidentul pe care l-a provocat, acesta a ținut să facă și unele lămuri pe blogul său. În prima parte a articolului acesta critică atitudinea paparazzilor față de el și de cazul său, adăugând că toți oamenii din media îi cunosc cazul și realitatea, dar totuși folosesc un limbaj populist. În continuarea postării, fostul prezentator al Cronicii Cârcotașilor le roagă pe rudele victimelor să redeschidă contul în care primeau bani de la omul de televiziune, pentru ca acesta să-și poată ține partea sa de înțelegere. La sfârșitul articolului Șerban Huidu atacă un "angajat al varanului" și spune că "așchia nu sare departe de trunchi." Redăm în continuare integral, postarea de pe blogul lui Șerban Huidu:

Trăiesc în ultimele zile un santaj media de neimaginat! M-am deplasat la o petrecere organizată Roton (o casă de discuri autohtonă-un important jucător de pe piața media), ca să mă întalnesc cu oamenii din industria în care activez!

În interior am fost filmat non stop, pentru a se folosi limbajul: ia uite: petrece după accidentul ăla teribil! Jalnic și patetic!

O altă publicație s-a gandit să scrie un “interviu”, după ce unul din avocați a explicat cum stă cazul pe subiectul Huidu!

Ce au uitat să vă spună celebrii “paparazzi” de la evenimentul respectiv, e că au mers cu mine în hoardă, filmând și făcând poze, peste zece kilometri, iar în parc am urcat niște trepte de 25 (douăzecișicinci) de ori; ei după mine (parcul respectiv are o costisă)!

Deci nu am fost singur ci împreună cu 8-9 hărțuitori în jurul meu! Nu ați văzut că toți dau “exclusivități” Măcar să simtă că lucrează, că de pițipoance surprinse în pădure e plină lumea!

Pozele în care stăteam, erau dupa 3 ore de mers non stop cu paparazzi după mine! Trebuia să fi văzut fețele lor! Și cred că o să le și vedeți, cum urcă și coboară în parc! Toate la timpul lor!

Nu sunt nici nebun, nici nu vreau să impresionez! Pur și simplu eram obosit! Toți oamenii din media știu realitatea, știu dosarul și totuși au ales limbajul populist și ușor de vândut! Nu am vrut să mi se ia apararea ci să se relateze corect!Ce vise am și eu!

Vreau să asigur rudele victimelor, că nu ma întorc în prim plan în televiziune așa cum greșit cred, și că banii, pe care i-am convenit, îi dau în continuare în contul care a fost închis, deși am avut o înțelegere pe care numai eu am decis să o respect!

Îi rog și pe ei, și pe avocații lor să conștientizeze realitatea, și sș redeschidș contul pe care l-au închis! Nu vreau nimic înapoi! Orice aș face, suferința și pierderile lor nu le pot alina!

Și aș mai vrea să le spun ceva: presa de scandal din asta trăiește: din oameni care își pun poalele în cap: pe ei aia îi doare, că nu am spus nimic un an! În realitate nu dau do bani pe dramă, victime, vinovații sau adevăruri.

Își doresc cu ardoare să spun eu ceva, nu să se documenteze ei! Îmi pare rău să îi dezămăgesc dar nu voi avea nici o declarație ca și pînă acum!

În ceea ce privește actul de justiție el nu a fost influențat în nici un fel, deși s-au spus multe și am fost demonizat că am cumpărat justiția cu bani!

Nu am contestat nimic, deși puteam, pentru că procesul să se termine repede și oamenii să primească despăgubirile ce vor fi stabilite de către judecatori! Ce am primit în schimb? epitete de :”drogat” sau “criminal odios”!

Exprimările de genul “dacă eram eu luam 20 de ani” și “în America era deja la închis”, se lovesc de jurisprudența existentă!

S-au scris multe și s-au susținut multe: că eram beat, drogat sau nu aveam dreptul de a conduce! Sau că am depășit.

Aș vrea sa reamintesc cș dupa accident nu am părăsit locul, am fost testat, mi s-a luat sânge, iar în luna noiembrie 2011 am făcut un examen neurologic și medical complet la clinica din Innsbruck, unde am fost internat anterior, examen care e la dosar și a stat la baza examinării din Brașov pe care am făcut-o ulterior!

Toate testele si analizele au ieșit bine! La fel și examinarea! De asta nu va spune presa în veci nimic deși sunt la dosar! În ochii lor și în ochii celor injectați de ură, e doar un singur vinovat:eu!

În plus, în ziua aceea nu era aglomerat, nu erau coloane iar în fața mea conducea cumnatul meu, cu care am plecat împreuna din Predeal! Deci pe cine să depășesc și pentru ce?

Acestea fiind precizate, aștept ca frazele mele sa fie trunchiate si puse în ziar cum le convine editorilor, dar îi rog să precizeze sursa, astfel încat oamenii care iși doresc informații să știe de unde să le ia!

Cu asta închei, mulțumindu-le oamenilor care au puterea să filtreze informațiile apărute și fanilor și prietenilor că nu m-au părăsit niciodată! Acestea sunt niște precizări necesare și nu le-aș fi făcut dacă nu exista presiunea media din ultima vreme!

As vrea sa asigur urmașii victimelor, de adânca mea compasiune dar aș vrea să înteleaga că nu ma voi lăsa calcat în picioare, deși asta s-a urmărit de către media și avocații care îi manipulează!

Mă voi supune oricărei hotărâri a Justiției, în care am încrederea că își va face treaba, indiferent cât e de mare presiunea media exercitată în aceste zile asupra ei!

Asta ca să raspund unui cercopitec, angajat al varanului, căruia cică trebuie să îi mulțumesc că nu pune presiune pe justiție! Așchia nu sare departe de gard!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel