Şerban Huidu, în comă indusă după un accident la schi

Realizatorul TV Şerban Huidu este internat la Spitalul Universitar din Innsbruck, în prezent fiind în comă indusă după ce a suferit un accident la schi.

Prezentatorul se afla în vacanţă alături de familia sa, în Austria. Huidu a coborât pârtia în viteză, a pierdut controlul schiurilor şi s-a lovit de un pom, informează Antena 3. Potrivit unor surse, Huidu ar fi încercat să evite nişte copii aflaţi pe pârtie. Din cauza vitezei pe care o avea, el a rămas inconştient după impact. Ceilalţi schiori au anunţat salvamontiştii.

Realizatorul Tv a fost dus la spitalul din Innsbruck, cu hemoragie craniană. Medicii austrieci au confirmat internarea lui Şerban Huidu, însă nu nu au dezvăluit detalii privind starea sa de sănătate.

Potrivit reprezentanţilor Prima TV, citaţi de Mediafax, starea de sănătate a lui Şerban Huidu este "nesigură", aceştia adăugând că realizatorul TV este supus în prezent unor investigaţii medicale.

În urma producerii accidentului, familia prezentatorului a solicitat ajutorul Ambasadei României în Austria. Soţia lui Huidu a declarat pentru Cancan că următoarele 24 de ore sunt critice. Doctorii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire ale realizatorului tv.

Pe de altă parte Matei Vintilă, socrul lui Huidu, a declarat pentru Libertatea că Şerban Huidu era conştient după impact şi le-a spus celor aflaţi acolo "Chemaţi salvarea, nu vreau să mă mişc pentru că nu vreau să-mi fac vreun rău". De asemnea, bărbatul a mai spus că realizatorul era conştient şi în momentul în care a ajuns la spital, acesta putând să-şi strângă de mână soţia.

Un ziar online din Austria, www.tt.com,  susţine că Huidu purta cască de protecţie în momentul accidentului şi că acesta a căzut de la 10 metri.

Şerban Huidu are 34 de ani şi este realizator de radio şi de televiziune. El prezintă, împreună cu Mihai Găinuşă, show-ul matinal de la postul de radio Kiss FM, precum şi emisiunea săptămânală de la Prima TV "Cronica Cârcotaşilor".

Citeşte şi:

Revenirea lui Huidu la Cronică: Eu plec în vacanţă. Mă duc la schi – VIDEO

Află care sunt diferitele tipuri de pierdere a conştiinţei şi care sunt şansele de recuperare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel