Sectorul 2 sub Onțanu: Panseluțe fără număr, același haos la ghișeu

Antonio Momoc, lect. univ. dr. la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul UniBuc, a povestit pe pagina sa de Facebook un episod în care arată cum birocrația îi supune la umilințe nenumărate pe locuitorii din Sectorul 2.

[caption id="attachment_368757" align="alignleft" width="310"] foto: evz.ro[/caption]

Iată postarea lui Antonio Momomoc:

"Uitasem cât de lentă și enervantă este birocrația din administrația locală pentru că am evitat pe cât posibil întâlnirea cu funcționarii statului român, adică cu statul. Astăzi am pierdut pe drumuri o jumătate de zi în căutarea unui certificat de atestare fiscală care să confirme că mi-am plătit obligaţiile la stat, impozite, taxe, contribuţii etc. Trezoreria sectorului 2 din Bd. Ferdinand emite cazier judiciar (cum îmi aminteam), nu fiscal, așa că cei de la ghișeu m-au trimis cu multă siguranță de sine la Administrația financiară sector 2 din Str. C.A. Rosetti. La Administrația financiară m-au plimbat de la sala cu cazier fiscal la o altă coadă la ghișeul unde se - emit chipurile - certificate de atestare fiscală. Ajuns la rând doamna de la ghișeu se jură că din 2000 nu ei, ci Direcția Taxe și Impozite emite acest act. Am mers în Bd. Gării Obor, dar din nefericire am ajuns cu 15 minute după închiderea ușilor. Programul se închide la ora 14.30. Mâine o iau de la capăt: încă o porție de bătaie de joc pentru că îmi plătesc taxele.

Oricum, toată pierderea mea de timp nu se compară cu aceea a unor pensionari pe care i-am întâlnit la Poștă unde așteptau de 4 ore la rând să-și ridice o pensie de 3 milioane de lei vechi".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel