Sectorul 1, deszăpezire. Daniel Tudorache, măsuri pentru revenirea la normal a circulației

În Sectorul 1, măsurile de deszăpezire din noaptea trecută s-au concetizat în peste 1000 de metri cubi de zăpadă, adunați de pe domeniul public.

52 de utilaje ale Companiei Romprest și 105 muncitori au deszăpezit, noaptea trecută, arterele din Sectorul 1. Utilajele au acționat cu precădere pe arterele secundare ale Sectorului 1, aflate în Urgența 2. La ora transmiterii acestui comunicat, se circulă în condiții normale pe toate străzile principale și pe marea majoritate a arterelor secundare.

Utilajele companiei de deszăpezire au împrăștiat pe străzi, începând cu seara trecută, 185 de tone de sare și 73 de tone clorură de calciu.

În plus, 20 de utilaje au încărcat și transportat 849 metri cubi de zăpadă de pe domeniul public al Sectorului 1. Este vorba despre zăpada din zona trecerilor de pietoni, a intersecțiilor, a stațiilor RATB precum și din zonele de acces și curțile Liceului de Arte Plastice „Nicolae Tonitza", Liceului Teoretic Bilingv „Miguel de Cervantes", Colegiului Economic „Virgil Madgearu", Colegiului German „Goethe", și sediilor Grădiniței nr.206 din strada Constantin Dobrogeanu-Gherea nr.156 și din strada Witting nr.15.

[citeste si]

În cursul zilei de joi, 453 de muncitori vor îndepărta manual zăpada de pe trotuarele și zona stațiilor RATB de pe Bulevardul Kiseleff, Lascăr Catargiu, Mareșal Constantin Prezan și vor deszăpezi trotuarele și pistele de biciclete de pe Calea Victoriei.

Totodată, tot joi, 14 utilaje vor încărca și transporta zăpada de pe domeniul public al Sectorului 1.

Trei persoane fără adăpost cazate, în ultimele 24 de ore, la Centrul de Urgență de pe Șoseaua Odăi

Patrule mixte ale Primăriei Sectorului 1, formate din polițiști locali și asistenți sociali, au continuat să patruleze și în cursul zilei de ieri în zonele frecventate de oamenii străzii, pentru a-i feri pe aceștia de efectele gerului. Astfel, trei persoane adulte fără adăpost au fost cazate, în ultimele 24 de ore, în Centrul de Urgență din Șoseaua Odăi nr. 3-5. Cu toții au beneficiat de pat curat, masă caldă, îmbrăcăminte și asistență medicală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel