Scandal la TVR după alegerile europarlamentare! Exit-poll-ul, cumpărat fără licitație

TVR ține cont de criteriul profesional
TVR ține cont de criteriul profesional

TVR se află în centrul unui nou scandal. De această dată, motivul este exit-poll-ul comandat de TVR, care ar fi fost achiziționat fără licitație.

Radu Carp și Romina Surugiu, membri în Consiliul de Administrație al televiziunii publice, reclamă, într-o scrisoare deschisă adresată celorlalți membri ai CA al TVR, "modul în care conducerea executivă a SRTV a aprobat, fără o discuție în Consiliul de Administrație, achiziția de servicii de sondare a opiniei publice și a unui program de cercetare de tip exit poll pentru alegerile europarlamentare din 25 mai 2014, scrie HotNews.ro.

VEZI ȘI: Petiție bombă la TVR! Angajații vor demisia lui Stelian Tănase. Vezi despre ce salarii uriașe se vorbește

"Serviciile menționate au fost achiziționate de la Centrul de Sociologie Urbană și Regională – CURS SRL, în urma unei selecții de oferte, care nu ne-a fost prezentată în CA", arată cei doi în scrisoare.

"Conform procedurilor interne, orice tip de achiziție care depășește ca sumă 25.000 de euro poate fi aprobată doar de Consiliul de Administrație. În cazul de față, suspectăm faptul că suma plătită de SRTV depășește cu mult plafonul menționat", mai scriu Radu Carp si Romina Surugiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel