Șatră rănită "la sentiment". Nepotul bulibașei a fugit cu o româncă

Bulibasa-Galati dc
Bulibasa-Galati dc

Nepotul bulibașei din din comuna Ciurea, județul Iași, și-a indignat întregul neam după ce a ales să fure 80.000 de lei din banii șatrei și să fugă în lume cu o româncă. Rebelul familiei Stănescu și-a lăsat acasă o soție cu doi copii.

Zarvă mare printre rromi, după ce nepotul bulibașei a făcut comunitatea de rușine, părăsindu-și soția și plecând cu o româncă departe de ochii neamului. Soția părăsită a venit la familia băiatului, supărată de trădare și de faptul că alesul ei a fugit și cu o parte din zestre.

Fiul bulibașei are 22 de ani și a părăsit Ciurea acum zece zile, luând cu el câteva kilograme de aur și suma de 80.000 de lei. El este însurat și are doi copii.

Bulibașa: Rugăm tipa să se retragă

Rromii din localitatea ieșeană nu au făcut plângere la poliție, sperând să rezolve situația delicată în interiorul șatrei. Ei îi cer nepotului bulibașei să se întoarcă acasă, singur, promițându-i că nu va fi pedepsit. Dincolo de această dovadă de "diplomație", întrebată ce merită românca care i-a fermecat nepotul, bulibașa a spus: "tăiată bucăți și făcută săpun", precizând însă că va fi totuși "maleabilă" cu ea. "Rugăm tipa să se retragă", a mai avertizat bunica fugarului.

Regele rromilor, Florin Cioabă, a declarat că nepotul răzvrătit "a făcut comunitatea de rușine".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel