”Romeo şi Julieta” de România, o poveste tragică a doi tineri, relatată de presa spaniolă

sinu
sinu

”Romeo şi Julieta” au titrat ziarele spaniole de miercuri, redând povestea de dragoste dintre o adolescentă de 13 ani și iubitul acesteia, în vârstă de 26 de ani, după ce cadavrele lor au fost găsite în zona Lloret de Mar.

Tânăra româncă de 13 ani care a fugit din casa mamei sale din Spania, în vara acestui an, împreună cu logodnicul surorii ei, de 26 de ani, de asemenea cetăţean român, cu care avea o relaţie de dragoste, s-a sinucis împreună cu acesta, relatează presa spaniolă.

Poliţia a descoperit că tânăra fugise de acasă împreună cu logodnicul surorii sale, de asemenea cetăţean român, în vârstă de 26 de ani. Se pare că cei doi aveau o relaţie de mai multă vreme. Presa spaniolă a mai relatat că, la un timp după dispariţie, adolescenta i-ar fi scris mamei sale un sms cu textul: ”Mama, te iubesc. Este ultima mea zi de viaţă. Nu pot suporta asta. Vreau să mă omor”, scrie gandul.info.

Cazul lor a reintrat în atenţia anchetatorilor spanioli după ce un bărbat care căuta ciuperci a descoperit două cadavre în zona Lloret de Mar (Girona). Principala ipoteză a poliţiştilor este că ar fi vorba despre cei doi îndrăgostiţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel