Românii au talent: Povestea cutremurătoare a Gabrielei Artene, femeia cu vocea de înger

artene
artene

Românii au talent, show-ul de la PRO Tv,  ne uimește de la o ediție la alta. Gabriela Artene, femeia cu glas de înger,  ar fi ajuns  o soprană de talie internaţională, dacă viaţa nu ar fi supus-o unui şir de nenorociri. A lăsat deoparte pasiunea pentru muzică şi s-a dedicat familiei. Pentru un bănuţ în plus, femeia a lucrat în agricultură, a fost croitoreasă şi asistentămedicală, scrie libertatea.ro.

Gabrielei Artene,  femeia care a vrăjit juriul, dar şi telespectatorii, are însă o poveste de viaţă cutremurătoare. Copilăria i-a fost marcată de interminabilele scandaluri din casă, provocate de tatăl ei vitreg: “Era un om cu puţină educaţie, pasionat băutor. Mama, oricât de frântă era, îi punea totul de-a gata înainte, îl spăla şi pe picioare. Chiar şi aşa, nu era zi în care să n-o bată”,spune Gabriela.

Însă acesta a fost doar primul mare necaz din lungul şir pe care nemiloasa soarta i-l pregătise. Şocul cel mai mare avea însă să îl aibă în momentul în care cea de-a treia fetiţa a ei, Elena, născută pe 19 septembrie 1984, a murit subit, la vârsta de doar două luni: “Săraca, a murit în somn. Nimeni nu-şi poate închipui groaza care m-a cuprins şi sentimentul că trăiesc un coşmar, că nu e adevărat. Cu atât mai mult cu cât fiind pe atunci asistentă medicală nu am putut face nimic. A fost o adevărată tragedie. Am înmormântat-o şi, odată cu ea, am înmormântat şi o parte din sufletul meu”,a mai dezvăluit  Gabriela Artene.

De parcă toate aceste nenorociri nu ar fi fost de-ajuns, în urmă cu trei ani, iubitul ei soţ, Costel Artene, avea să piardă lupta cu cancerul, decesul lui lăsând un mare gol în inima femeii.

 Gabriela Artene locuieşte în Iaşi, într-un apartament modest, la etajul 9 şi are o relaţie foarte bună cu cele trei fete ale sale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel