Urmărește emisiunea live


Roberta Anastase vrea să o dea în judecată pe Aura Vasile, pentru calomnie

anastase
anastase

Preşedintele Camerei Deputaţilor, pedelista Roberta Anastase, a declarat că intenţionează să o dea în judecată pe Aura Vasile, deputat PSD, pentru calomnie.

Conform unui comunicat remis agenţiei MEDIAFAX, preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, intenţionează să o acţioneze în instanţă pe Aura Vasile, deoarece în şedinţa de marţi a Camerei deputatul PSD a avut o intervenţie la microfon în care susţinea că Anastase nu este prezentă la lucrările plenului, deşi apare că a votat mai multe proiecte de lege.

"Preşedintele Camerei Deputaţilor intenţionează să o acţioneze în instanţă pe Aura Vasile pentru calomnie, Roberta Anastase exercitându-şi votul în mod regulamentar, fiind prezentă la lucrările Camerei", se mai arată în comunicat.

Votul final asupra unor proiecte de lege a fost întrerupt, marţi, în Camera Deputaţilor, pentru efectuarea unui apel nominal, la cererea liderului grupului UDMR Olosz Gherghely şi după ce viceliderul grupului PSD Aura Vasile a semnalat că Roberta Anastase apare că a votat un proiect deşi nu a fost în sală.

PSD a anunţat, marţi, că va depune o nouă plângere penală împotriva preşedintelui Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, acuzând faptul că s-a votat, în plen, cu cartela acesteia deşi democrat-liberala nu se afla în sală.

Ulterior, PSD a precizat că va completa plângerea penală depusă deja pe numele Robertei Alma Anastase cu noile acuzaţii privind exercitarea frauduloasă, marţi, a votului în Camera Deputaţilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel