Rezultate alegeri 2016 Buzău. Ciolacu, președinte PSD, reacție la sondaj

Președintele PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu, a fost întrebat ce scor crede că va obține partidul la nivel județean și a fost rugat să comenteze cel mai recent sondaj Avangarde.

"Nu intru în detalii. Eu sper ca PSD, la nivel județean, să confirme rezultatul de la alegerile locale 2016. Nu am teamă nici de o prezență la vot 80%, nici de 40%. Cu cât vine mai multă lume, cu atât este mai bine pentru democrație. Sunt ferm convins că luni, PSD va face propunerea de premier. (...) Am făcut mai multe sondaje și a reieșit că buzoienii consideră că municipiul Buzău se îndreaptă într-o direcție bună", a spus Marcel Ciolacu la un post de televiziune.

"Nu am vrut să mă aventurez în procente. Eu cred că după alegerile locale, Buzăul se îndreaptă într-o direcție bună. Percep de la oameni un interes mai mare și o implicare mai mare în administrarea orașului și a județului, dar și o încredere mai mare. Sunt ferm convins că vom avea cel puțin același scor pe care l-am avut și la alegerile locale", a reiterat președintele PSD.

[citeste si]

Amintim că PSD Buzău a obținut cel mai bun scor la alegerile locale 2016, clasându-se astfel pe locul I pe țară la scorul electoral; mai precis 77 de primării din 87.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel